Учебник за радиолюбителя

Книга – Учебник за радиолюбителя

Дръпнете си книгата Учебник за радиолюбителя от Сандъците – Sandacite=

Учебник за радиолюбителя
Учебник за радиолюбителя

Книгата Учебник за радиолюбителя (автори А. Атанасов и др., Техника, 1965) е съобразена с учебната про­грама на ЦК на ДОСО, по която се води подготовката в курсовете за квалификация на радиолюбители конструктори и в професионалните курсове по радиотехника.

В учебника е застъпен материал по обща електротех­ника, обща; радиотехника, радиолампи, транзистори, радио­приемници, захранване на радиоапаратурите, на усилватели, УКВ техника, измервания в радиоапаратурите и на края е разработен ценен материал за практическа работа по радио- конструкторство. За да бъде използуван учебникът от по- широк кръг читатели, теоретичният материал от всички раздели е написан на достъпен език с предимство на физикал- Ното обяснение на процесите и явленията. В книгата са да­дени достатъчно схеми и практически примери, които спо­магат за създаване на верни представи и добиване на трайни знания у читателите.

В учебника са систематизирани всички въпроси, които живо интересуват радиолюбителите, и той е ценно пома­гало в тяхната практическа дейност.

Книгата Учебник за радиолюбителя можете да изтеглите оттук ==> Учебник за радиолюбителя

Ето и още една любопитна книжка от богатата колекция на Сандъците Sandacite:

Нова книга: Н. Нанков – Как работи радиолампата

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *