Sandacite.BG Сайт на годината 2019

ПОБЕДАА! Сайт на годината 2019 – SANDACITE.BG ПРЕМАЗА КОНКУРЕНЦИЯТА!

Великоо! Sandacite.BG взе награда от конкурса Сайт на годината 2019!

Sandacite.BG Сайт на годината 2019
Sandacite.BG Сайт на годината 2019

Невероятно! Приятели, случи се, успяхме! За втори пореден път нашият сайт е на първо място в този конкурс! Премазахме силната конкуренция в категория ,,Сайт на кауза“ и взехме лелеяната награда!

Благодарим ви искрено, жестоко, бомбастично! Благодарим на стотиците от вас, които в последните три седмици гласувахте за нас, защото само заради това можахме да наберем този решаващ брой гласове! Сега, след тази победа, сайтът ни ще бъде рекламиран и това ще привлече към него нови читатели, които – надяваме се – ще се заинтересуват от темите, които развиваме, а това е важна награда за нашите усилия.  ,,Сайт на годината“ е много конкурентен конкурс и се организира от Фондация за активно развитие на уеб. Слоганът на конкурса е ,,Добрите примери се споделят“, а ние затова ви споделяме всичко, което знаем за толкова интересната и забележителна история на българската техника!

Наградата ни връчиха в ,,Сити стейдж“ при НДК. На първата снимка виждате основателя Антон Оруш да държи в ръка грамотата от конкурса, току-що връчена му от журито, а в другата си ръка държи българския електронен шах Партньор от 1986 г., който показа при връчването на наградата. Това е вторият български шахкомпютър след познатия ви ИЗОТ 1042С. Той може да работи и без монитор. Иначе принципът е същият – Партньорът става единият играч, Вие другият и разигравате различни партии. Този електронен шах е доста рядък за намиране!

Sandacite.BG Сайт на годината 2019
Sandacite.BG Сайт на годината 2019

А иначе това, което направихме тази вечер, е много, много ценно и важно! Защото така показахме, че дългогодишните ни (вече) усилия да разпространяваме историята на българската техника са успели да достигнат до толкова много хора, че те да станат критична маса и достатъчно, за да успеем да спечелим в този толкова конкурентен конкурс. Заедно показахме, че българската техника е важна и значима, че тя ИМА СИЛА, че когато поиска, България МОЖЕ!

Приемаме тази награда като истинска благодарност и топла прегръдка от всички вас, които ни четете и дейно се включвате с коментари или ни помагате по различни други начини. Често ни давате неоценими допълнения и подсещания към дадена тема, за която пишем и неведнъж сме се възползвали, контактували сме с вас, научавали сме много ценни, пропуснати сведения! Събирането, изследването и публикуването на българската технологична история е онова, което ни кара да се чувстваме пълноценни, затова ще продължим да го правим, защото нашата страна заслужава да има такъв сайт!

България над всичко!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Sandacite.BG Сайт на годината 2019
Sandacite.BG Сайт на годината 2019

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *