Sandacite.BG Сайт на годината

Приятели, гласувайте ето тук за Sandacite.BG в ,,Сайт на годината“ 2018!

Подкрепете Sandacite.BG в конкурса Сайт на годината 2018!

Sandacite.BG Сайт на годината - Антон Оруш
Sandacite.BG Сайт на годинатаАнтон Оруш

Приятели и читатели, днес имаме една молба към вас! :)

Знаете колко много обичаме българската техника и колко усилия отделя създателят и автор на сайта Антон Оруш за нейното събиране, запазване и популяризиране. Той е събрал над 400 различни експоната стара  българска техника; написал е тук и в различни медии над 1200 публикации по темата; издирил е, скенирал е и е предоставил неколкостотин схеми на различни бг устройства; същото е направил с общо над 250 книги стара и почти неоткривамеа техническа литература, както и с пълните течения на най-обичаните популярно-технически списания в България през годините – Космос, Наука и техника за младежта, Радио-телевизия-електроника, Млад конструктор… което прави напълно безвъзмездно и от любов към българската техника!

Защо ви изброяваме всичко това ли? :D Защото искаме накратко да покажем с какво нашият сайт е смислен и полезен, преди да изнаглеем и да ви помолим да ни ударите едно рамо в гласуването на публиката в изключително престижния конкурс ,,Сайт на годината“ 2018, в който участваме.Това е високо състезание, в което авторитетни, специални журита от най-добрите ИТ експерти, дигитални маркетолози и онлайн журналисти на България оценяват постигнатото от интересните и забележителни български уебсайтове, явили се в конкурса. Организира се от Фондация за активно развитие на уеб, които казват, че ,,в България има качествена среда да уеб“ и ние искаме да докажем, че любимата ни стара българска техника е истинска част от нея! За нея трябва да се говори все повече в Интернет и въобще!

ЕТО КАКВО ви молим да направите за нас. :)

Ако верно ни обичате, сега можете да ни подкрепите с гласа си като публика! :D

Sandacite.BG участва в 2 категории на конкурса – ,,БЛОГ“ и ,,САЙТ НА СЪБИТИЕ/КАУЗА„. За да гласувате, само влезте в долния линк, изберете нашия сайт Sandacite.BG като свой фаворит в тези 2 категории и после изпратeте гласа си с кликане на бутончето. Съвсем лесно е – първо от падащото меню се избира категорията, а сетне сайтът фаворит. След това трябва да гласувате и в другата категория, в която сме номинирани за награда. Накрая потвърдете гласовете си от е-писмото, което ще ви бъде изпратено на електронната поща. Това е! :D За вас е само минута, а за нас това ще бъде безкрайно ценен жест!

Линкът за гласуване е ==> [ ЦЪКНЕТЕ ЕТО ТУК!  ]

Една такава награда със сигурност ще помогне изключително много за развитието на сайта ни и неговата кауза, защото любимата ни тема – историята на българската техника – ще бъде много по-забележима и видима в Интернет, а оттам и сред хората!  

А ние пък от своя страна ви обещаваме, че ще продължаваме да се стараем да предоставяме най-интересното и непознатото от българската техническа история, защото тя заслужава това! Тепърва идват статии за български самолети, Космос, часовници и асансьори от царско време и каквото се сетите! :)

Поздрави към всички вас и още веднъж благодарим!

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *