Представяне на книгата ,,Животът е вкусен“ от Ути Бъчваров

Сега ще Ви дадем малко акъл какво да сготвите на всичките тия печки Мечта :)

В събота, 12 часа на 29. ноември, в главното фоайе на Мол София се проведе премиера на книгата Ути Бъчваров ,,Животът е вкусен с Ути и Fibank”. За събитието разбрах от Фейсбук страницата на банката, реших да намаля работата през този ден и да посетя събитието.

животът-e-вкусен-fibank (1)

Книгата е не просто сборник с рецепти, а същевременно и място, където Ути Бъчваров с много хумор и настроение разказва за ,,новодомските партита“, които той и екипът му организират на спечелилитe тази награда след успешното закупуване на жилище с ипотечен кредит на Fibank. Около двадесет подобни истории са събрани в луксозното издание и зад разказите личи уютната и някакси положително напрегната атмосфера, която е изпълвала новодомските партита. Дали всичко ще стане навреме, дали новият дом ще се подреди в срок…

,,Животът е вкусен…“ е изпълнена с доста много български рецепти, някои от които аз не знаех, но в случая се потвърди радостен за мен факт – че съм клиент на банка, която подкрепя българското.

Ястието, с което популярният готвач и автор избра да ни зарадва, се нарича пиле самба (пиле със зеленчуци) и беше сготвено в най-големия тиган в България, направен от фронтален елемент от старинен локомотив. Двама души – единият май е известен като Роската, и негов колега – бъркаха ястието с големи бъркалки, подобни на издялани клонове. Главната опасност беше да не загори оризът. За което Ути няколко пъти предупреждаваше особено настойчиво!

животът-e-вкусен-fibank (4)

Премиерата беше посетена от различни хора. Съдейки по личните си впечатления, присъстваха далеч не само спечелилите новодомци, а и клиенти и приятели на Fibank.  Както знаем, това е най-отворената и стояща близо до клиента банка, затова я и обичаме. J Разбира се, премиерата посетиха и няколко лица от Fibank.

Докато чакахме да стане прочутото пиле, посетителите можехме да пийнем вино, да си поговорим, а също така Ути подписваше книгата с лично пожелание към всекиго, ако се закупи в деня на промоцията. Тя се продаваше с 20 % отстъпка, хората си я взимаха, Ути засмяно питаше поредния човек за малкото му име и след това почетеният я отнасяше при приятелите си, където започваше обсъждането какво да се сготви за празниците. Определено моментът на промоцията беше изключително добре избран!

животът-e-вкусен-fibank (3)

Когато пилето стана готово, се наредихме на възпитана опашка и чакахме самбата да затанцува в чиниите ни. Междувременно идваха още хора и ставаха разговори.

Ето и общата снимка с всички новодомци, спечелили новодомско парти с Ути и екипа му за ,,бързо кулинарно реагиране“:

животът-e-вкусен-fibank (2)

Много съм доволен, страхотен ивент, както се казва сега…

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *