Български електронни часовници Булетроник М37 и М39

Български електронни часовници Булетроник М37 и М39

Български електронни часовници Булетроник М37 и М39 в Сандъците – Sandacite!

Български електронни часовници Булетроник М37 и М39
Български електронни часовници Булетроник М37 и М39

Първият от двата модела електронни часовника, които ще Ви превставим днес –  БУЛЕТРОНИК М 37 – отчита едновременно час, минути и секунди. При повикваме с бутон, на екрана се изписват месецът, датата и денят от седмицата. Ако в необходимо, часовникът може да са използува като хронометър, чийто режим са задава чрез друг бутон и отчита едновременно два временни ин­тервала с точност до стотна част от секундата. Цената при пускането му е била 75 лв.

Другият модел БУЛЕТРОНИК М 39 има вграден алармен регистър и може да се използува като будилиик – издава остър звук за събуждане. По желание на притежателя, часовникът може на всеки кръгъл час да излъчва звуков сигнал, както и да измерва предварително зададен интервал от време. Още едно предимство на модела е вграденият календар с програма до 2030 г.

Този малък ръчен компютър е монтиран в елегантен, тънък хромиран корпус, а захранващата го батерия му осигурява работа в продължение на 18 месеца Цената му е била 88 лв.

Било е гарантирано обслужването на клиентите във фирените сервизи на завода, каквито е имало в почти всички окръжни градове на страната, и в централния сервиз на Комбината по микропроцесорна техника в Правец.

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *