ути-бъчваров-fibank

БДЖ кебап с Ути Бъчваров и Fibank!

БДЖ кебап с Ути Бъчваров и Fibank!

БДЖ кебап с Ути Бъчваров и Fibank!
БДЖ кебап с Ути Бъчваров и Fibank!

Тази събота (28.ХІ.2015, 11:30) в Мол София (бул. Ал. Стамболийски 101 А) се проведе второ издание на едно много свежо събитие – премиера на втората част от книгата на Ути Бъчваров Животът е вкусен с Ути и Fibank. Решихме да посетим събитието, за да видим с какво ще бъдем изненадани и този път от колоритния Ути и креативните банкери  от Fibank.

Редовните посетители на сайта ни помнят, че миналата година (приблизително по същото време) посетихме същото място, за да се повеселим заедно и да похапнем пиле самба. А откъде идва идеята за тези събития?

С втория том от (вече поредицата) Животът е вкусен се продължава едно интересно начинание. Закупилите жилище с ипотечен кредит от Fibank участват в томбола с награда – при успешно приключване на покупката Ути посещава ,,новата къщичка“ и ,,изпълнява кулинарни желания“. Обикновено на такива събития се събират роднини и приятели на новодомците и забавата става наистина голяма!

ути-бъчваров-fibank
ути-бъчваров-fibank

Когато пристигнах на третия етаж, култовият тиган от фронт на парен локомотив (произв. 1908 г.!) беше вече в действие, вътре къкреше червеникаво ухание, а двама колеги на Ути (единият беше съводещият ,,Бързо, лесно, вкусно“ Роската) бъркаха ястието с големи дъски, издялани като грамадни бъркалки. Приготвяше се пиле с доматен сос, кашкавал и зеленина, ,,за да бъде в цветовете на българското знаме“, както обяви Ути.

Самият Ути Бъчваров пък даваше автограф върху книгата на хора, пожелали да я закупят на ,,фатална цена“. ,,Книга плюс Кулинарен журнал за  няма и пет лева – кой като Вас!“ Да не забравяме че Петър Бъчваров – Ути е възпитаник на ВИТИЗ и наистина е артист в комуникацията. За разлика от популярното мнение за различните ,,телевизионни готвачи“, рецептите в книгата съвсем не са недостъпни и, подарени двадесетина дни преди празниците, са чудесна идея за разнообразие на трапезата.

В книгата са събрани не само рецепти, а и снимки от новодомските кулинарни забави заедно с историите около тях. ,,Всичко стана много бързо – пише клиент в книгата. – ,,Почти веднага след получаването на становище парите бяха в сметката ми и след двадесетина дни вече имаш жилище!“ В този смисъл, гледката на толкова много млади хора, знаещи какво искат и желаещи да подредят живота си, изпълва читателя с добро настроение.

Цялото приготовление отне около час и половина, но времето не го усетихме, музиката също беше много добре подбрана.

Когато трицветното пиле стана готово, застанахме на опашка в очакване на ,,БДЖ кебапа“ – названието е патент на Роската. Локомотивният тиган беше обърнат така, че право срещу очите на хората стоеше гравиран надпис – БДЖ!

животът-е-вкусен-fibank
животът-е-вкусен-fibank

Премиерата беше посетена от различни хора. Съдейки по наши впечатления, присъстваха далеч не само спечелилите новодомци, а и клиенти и приятели на Fibank.  За пореден път се потвърди, че това е най-отворената и стояща близо до клиента банка. Разбира се, премиерата посетиха и няколко лица от Fibank.

Добър апетит! :)

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *