Last seen: 02.01.2017 11:57
Сигурно шъ стане, ама каймата требе да е от Академишки Грухтинг! Сурово, печено, или пържено требе да е кифтьето и кви вилици шъ съ турят? Тва с отра...
Обикновено най- страшно изглеждащите неща най лесно стават Да, верно е! След смяна на тези два сокаджика и няколко резистора всичко си дойде на мяс...
Благодаря! Това е важна опция!
Абе, май с панела, ама за по-сигурно с целия телевизор, изходна позиция: Горнобански път! Но преди да тръгнеш, провери шнура с резачки, дали е изправ...
Той, телевизора е отелен, ама с тия обиколки на околовръстното шъ му съ отели вола на другаря Станоев бре
Ми той шъ ръждяса в ловешката бре, защото тя е от Осъма
Благодаря за ценните съвети, шъ ги изпълня сите, ама първо шъ накисна борда в кофа с ракия, та да види той, кон боб яде ли?
Днеска го отворих, обиколих го три пъти и го затворих Сега требе, да обиколиш блока три пъти и шъ стане
Коцев ,всичко си е същото .Хората са си живи и здрави и ако малко всеки си дръпне проклетията и простотията нищо няма да пречи живота да е хубав . Ето...
Освен горепосочените параметри, имат високо КПД и малки нелинейни изкривявания. Поради тези си качества се използват в много усилватели от клас А, АВ...
Честито и от мен! Весело изкарване на празника!
Иване, каква е тая маска бре! Тя като скафандър за астронавт... Ами, точно така де, нали другаря Станоев е астронавт
То за AN5270 ясно, ама не си уточнил ракията колко градуса требе да е, сливова, гроздова или шльокавица? Суджука телешки, свински или магарешки
За да видя кой е чипа и къв е ъгъла на ъглошлайфа Ъгъла на ъглошлайфа е 90° спрямо борда и го минаваш точно по средата