Ремонт на сулфатизиран акумулатор

Проблемите на старите возила и решенията им

Re: Ремонт на сулфатизиран акумулатор

от doctorZizi » Сря Фев 04, 2015 1:00 am

не мога да разбера как трябва да се отнасям към човек/ що ми си струва , че тази дума не е подходяща за случая/ , който се опитва да ме убеди, че пиенето на сярна киселина е нещо нормално. Не искам да цитирам повече от глупостите му, че даже съм го и бил клеветил. Приятел ти заслужаващ присъда за подстрекателство към самоубийство, а си седнал да ме обвиняваш, че те клеветя. Ако отидеш в един завод в който се произвеждат оловни акомулатори и им развиеш твоите " теории" да не казвам простотии, сигурно ще те пребият с камъни и тояги. Най- добре е да си вземаш редовно хапчетата и да престанеш. Твърденията, че си възстановил един 20 годишен оловен акомулатор са толкова безпочвени, че просто нямам думи. Навремето продаваха така наречените сухозаредени акомулатори- искаш ли да обясниш какво значи това на аудиторията и след твоето обяснение щи си продължа мисълта.
Прави каквото трябва , да става каквото ще!!!
Аз не карам бавно, просто летя много ниско.
Аватар
Техник
Техник
 
Мнения: 707
Регистриран на: Сря Ное 14, 2012 9:43 am
Местоположение: София

Re: Ремонт на сулфатизиран акумулатор

от peppone1 » Сря Фев 04, 2015 1:56 am

Никак не се отнасяй! Ти пръв хвърли камъка. Мислиш че подрастващите са малоумни и виж ли след моят опит, те ще ме последват, да не говорим че почти няма химия, която да не може се опита, ако ти кажа, че съм близвал и сода каустик, сигурно ще паднеш от стола, да не говорим за флюсовете, препаратите за почистване на фаянс и защо ли ги продават в магазини за хранителни стоки, а и вярваш ли че на някой ще му позволят да се доближи до концентрат? Ако мислиш, че моят опит е опасен за някой, още сега го изтрия. Не мисли, че хората пасат трева, казах ти че не искам да се включваш повече в темите ми, беше приключил в онзи форум, но продължаваш тук, ако искаш си прилагай модераторските права и ми се махай от главата. Доказателства не дължа никому и не желая да ме изпитват.

дЗ прочети какво пише в подписа ти и си прави изводите сам "...а глупавия не разбира нищо от това което говори"

естествено след две седмици, когато ти изтече наказанието, сега си вземи хапчетата и престани да подстрекаваш подрастващите да пробват сода каустик и сярна киселина
Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.

Професионализмът не е в това да не допускаш грешки, а да си направил всички възможни грешки, в най-тясната област.
Аватар
Регистриран потребител
 
Мнения: 215
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 1:14 am
Местоположение: Пловдив

Предишна

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта