Напиши поне някаква примерна цена!Та да се оринтираме
Никой не е по голям от хляба
За снимките се извинявам за не знам кой път не мога да му хвана цаката . Цени не мога да измисля утре ще се опитам да измисля някакви и да напиша на всяко нещо номерцата .
Малкия, много се дръвчиш, а едно елементарно търсене с гугъл не се сещаш да направиш: http://www.picresize.com/
За разлика от някой хора във този форум аз си имам работа и не виса по цял ден в интернет.
За разлика от някой хора във този форум аз си имам работа и не виса по цял ден в интернет.
Бре бре бре, голям го извади...
Хода на даскало като се прибера уча после ремонтирам нещо .Освен голем КЪВ ДА ГО ИЗВАДЪ
icon_question Хода на даскало като се прибера уча после ремонтирам нещо .Освен голем КЪВ ДА ГО ИЗВАДЪ
Много си нагъл ще знаеш Май пак модератора трябва да ти даде едномесечна почивка
Бе ти му помагаш като му даваш линк, то ти сере на главата! Яяя че нагло лапенце!
Бе ти му помагаш като му даваш линк, то ти сере на главата! Яяя че нагло лапенце!
Оти се косиш като че ти мине.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Вие се заяждате с мен аз като ви отговора ставам виновен . Темата си я направих както мога вие започнахте със заяждането . На който му трябва ще пита ще предложи снимки ще мо пратя никой не е питал така че стига сте спамили. и се замислете не прекалявате ли и вие.
Баненете ме да ви се реши проблема .
Уфф, а да те улесня а? 80 кинта и го вземам целия , става ли?
Пиши ако си навит, че тая тема ще се проточи .....
Ако ли не , сядаш и ровиш в нета и гледаш как ти вървят модулите като цена и правиш опис.
Ако може админа или модератора да забършат цялата тема . И ако искат да ме баннат то се видяло че почти всички се заяждате.