Междинна за звука в тв Grundig шаси cuc2400. Чрез нея по шина се регулира звука, който в момента е на макс и не може да се намали, предполагам е от нея проблема. Благодаря предварително на отзовалите се.
Може и цяла платка 29504-162.21
www.ziton-electronics.com
Нови и втора употреба резервни части за аудио-видео техника. Модули за LCD и плазма телевизори.
Първо разкачи секцията за пускане която се намира на мрежовия бутон.Тя прави тия мизерии със звука.Ако всичко се нареди добре със звука смени мрежовия ключ.
Синджира си идва а козата я няма....
Знам. знам, затова търся 2ра употреба, а мр. ключ не е от него, проверих
Нови и втора употреба резервни части за аудио-видео техника. Модули за LCD и плазма телевизори.
Май имам - ще пиша!
ще съм ви благодарен
И аз ще поровя по шаситата утре сутринта.
ПП.Прегледах ги но нямам шаси с такава схема. На една от платките е 120 вместо 130.Дали не могат се замени макар и с лека преработка.
Пращайте когато имате възможност. Сливен офис на еконт в двора на завод светлина Марио Брайън Уърдън 0889155708
Дали не могат се замени макар и с лека преработка.
Не става, нито една от тях - 120, 120S, 120U, 120T нямат квадратна шина!
Утре пращам цялата платка W 29504-102.214 . 3.56лв. доставка
Skype - rouzena
dtonovd@abv.bg
... 3.56лв. доставка
Мите, къде е тази "тънка" цена?
По Еконта пощенската пратка е толкова.
По Еконта пощенската пратка е толкова.
А за колко време пристига ?
-----------------------
Пак така за един ден пристига.Така често получавам от RC дистанционни когато искам единична бройка.