да беше качил снимка
Все още го търся!
това какви напрежения изкарва Имам нещо подобно
Лошото е че не му намерих схемата а и на платката не пише така че не мога да ти отговоря.
Да беше погледнал кондезаторите след изправителните диоди на колко волта са Колко напрежения изкарва от импулсния траф Това са елементарни неща за който не е необходима схема Няма да се учудя ако изкарва само едни 12 волта
Изкарва две напрежения. Едните кондензатори са за 25v а другите са за 35v.Вероятно са 12 и 24v
За кондензаторите на 25 волта да има на тях 12 волта съм съгласен За тези на 35 може да се гадае Това по високото напрежение трябва да ходи за палене на диодите Има ли отделна платка на която да нещо като инвертор и да ходи към диодите в дисплея Имаш ли вариант да му пуснеш 12 волта на 25 волтовите кондензатори и ако няма проблеми по меина трябва да тръгне без подсветка със картина и говор
Сашо,подадох му 12v на 25v кондензатори и тв си тръгна без проблем без подсветка. Командва се от ДУ.Платка за палене на диодите няма.А от кондензаторите на 35v захранването отива на Т-con. Но там не знам какво напрежение да му подам!
какъв е т-кона ?
Т-кон LC216EXN_source на втори ред P/N 6870S-1155A на хартиен стикер JA6136 и отдолу 2395А.
Колега,малко встрани от темата за което се извинявам но би ли ми казал стойностите на
R23,R24,R25,R8 и ако се вижда какво пише на Q1,ZD1,U2
Благодаря.
Точно затова търся въпросното захранване защото е пострадало от гръм и тези елементи са овъглени!
Захранването дава 12V и 5V доколкото разбирам Китайски
В кацарски го продават, но струва колкото целия TV
Да,захранването дава 5 и 12 в.
Да,при Кацарска го има ново