Имам Самсунг 42',на въпросната платка съм сменял гама коректора,но работи месец и сега прави мизерии.Чукнеш ли я веднага се оправя,какво ли не я правих и се наканих да търся друга.За сега нова не ми е най-добрия вариант,ако има някои работеща да свършим работа нека пише.
Може ли една снимка , та да не ровим в НЕТА
Никой не е по голям от хляба
T-Con Board 35-D026047(V400H1-C03) Panel V400H1-L03 REV.C1 ??????
[ T-CON V400H1-C03 = V400H1-C01 LN40M81B LN40A550 LN40A610 SAMSUNG V400H1 C01 =
V400H1 C03
http://www.technolcd.com.br/.../t-con-v400h1-c03-v40.. .
T-CON V400H1-C03 = V400H1-C01 LN40M81B LN40A550 .. ]
Малине,предлагаш ли нещо,щото с тия адреси и италиански саитове предизвикваш само "мъртво вълнение".Нали идеята е да видим какво може да направим за ден два,ако е възможно де.
Прадлага таратанци Нещо тренира в последно време търсене в гугъл и копи пеис
Какъв е ефекта от смяната на AS-19?Случвало се е рекламация от нарушен контакт в LVDS кабела
Никой не е по голям от хляба
Малине,предлагаш ли нещо,щото с тия адреси и италиански саитове предизвикваш само "мъртво вълнение".Нали идеята е да видим какво може да направим за ден два,ако е възможно де.
Ако предлагах, щеше да е написано. С "тия адреси и италиански саитове" предизвиквам/смятах, увеличаване шанса за бързо намиране, но придобивам съмнение. Пожелавам успех в правенето.
[ COPY не е = на ФОТО /и в обратен ред също/ ]
Това е може би 5 или 6-та платка на която сменям този чип.До сега не е имало издънки,Съмнявам се,че може би при тази свалянето бе малко проблемно.Малко я прегряхме с колега.Но наистина сега дефекта се проявява като механичен,при натиск върху платката картината се оправя.Ами ще почистя куплунга,но търсенето си остава...хардуерно!
Телевизора е 42' и е в перфектен вид.Реших,че още експерименти биха довели до още усложнения.За такъв красив апарат не си струва пестене на 30-40лв.Намерен е нов от магазин.