Имам борда.
Ако не си намерил и аз го имам.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Ни са караити бе!Най доброто за ЧБС(частния браншови съюз) предстои.Чекайте и же видите!
Никой не е по голям от хляба
Ааааааааааааааа не се караме,човека търси ние предлагаме ама като гледам май не му трябва.
vesko_tv@abv.bg
Трябва ми ,трябвааа,утре ви почвам по телефона.
Трябва ми ,трябвааа,утре ви почвам по телефона.
Ай да я видим тая работа как ще стане?
Никой не е по голям от хляба
Ето ви моя тел,че нещо сте безконтактни,или ме карате да ви звъня на кръгъл час сякаш тъпия борд е от платина.
0899 276 498
Ето ви моя тел,че нещо сте безконтактни,или ме карате да ви звъня на кръгъл час сякаш тъпия борд е от платина.
0899 276 498
"На тъмно" = 5лв.
Нема да стане така Малине,пак не си си взел химикала.Мерси иначе!Има от 50лв,които се доставят с едно обаждане
Благодаря на Vesko_tv,работата е свършена до дупка.
Успех на всички!
Нема да стане така Малине,пак не си си взел химикала.Мерси иначе!Има от 50лв,които се доставят с едно обаждане
Благодаря на Vesko_tv,работата е свършена до дупка.
Успех на всички!
Колега, такъв е живота. За химикалката, кафето и другото е верно, - имам и свидетел. Както и че върнах колега понеже Ви го бях обещал.
Вече спокойно мога и да го презапазя за него, и много скоро ще отпътува. И аз също се радвам за добре свършената работа. Успех пожелавам на всички.
п.п. Потвърдено, - презапазен за колегата dtmf. Спорен ден.
Мда, за 5 лв го отнасям без да го гледам и без да ми трябва в момента.
Дори да предположим че процесора е издумкал както се очаква, импулсния регулатор+ серийната памет и тунера струват повече, и много вероятно да ми затрябват скоро.
извинявай че тук давам снимката но на ЛС не намерих как.
vesko_tv@abv.bg
Да,Благодаря ти!По снимката се Намери се и дистанционно.Явно както каза има борд вер.1 и вер.2 ,които вървят с различни дистанц.