Купувам горепосоченият траф от LCD-Imperial Saverius15.Inverter Board:BL1704070 VER.1.0
Main Board:CV078H V1.Телевизора е куча марка ,донесен от Италия и гасне подсветката 1-2 сек. след стартиране.Разликата във вторичните намотки на двата трафа е 40 ома.Като пробвах с външни лампи-едната пали по-бавно от другата до средата и гасне цялата подсветка.Първичната страна на трафа е със 7 извода-една низкоомна намотка,а вторичната с 4 извода-една високоомна намотка 921 ома,а деф. траф е с 882 ома,предполагам1че има междувитково късо.
А качи снимки на трафа и инвертора и може да ди измисля нещо Извинявай ама нямам време да търся в гугъл по снимки
Да беше ги понамалил малко, не всички имаме 32" монитори...
Възможно е да е дефектен но има вероятност и да не е. Защо не размениш местата на трафовете за да се убедиш ,че наистина е дефектен
телевизионен техник GSM 0878295870 skype: velomelo1
Абе човек това можеш да го замениш с каквото имаш подръка Виж това
http://www.tetshop.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B ... B0/LVE0320
Купувал съм подобни и съм ги садил за 20 лв кво му плащаш
Отговарям и на трима ви в един пост.
1.Жоре-писах горе,че се извинявам,ако има проблем със снимките.Одавна не съм активен участник по форумите и не пращам често снимки,ще трябва да опресня харда в тиквата ми.И аз нямам 32" монитор-22"е.
2.Разменях местата на трафовете,включвах външни лампи,а оригиналните пробвах с друг инвертор-100% е траф.40 ома е разликата им.
3.Фишев,мога да купя и платка,ама ми писна да повтарям,колко безпарични са хората в северозапада.Телевизорчето е на приятел и го правя без пари,а му е пратен от брат му в чужбина и това му е втори ремонт.Затова търся само трафче,и по възможност втора ръка.Навремето не ми пукаше колко ще струва един ремонт,но сега нещата са бедствени.Затова и временно избягах в чужбина,че ми писна от приятели и сиромаси.И отново нещата се повтарят.
Веско, не се оправдавай, хайде от мен да мине: http://www.vbox7.com/play:edc1576b
Май този час по фотография съм го пропуснал.Ще взема частен урок.А и пустото му ЕГН все бърза,че не остана време.Взимам си забележка.Благодаря за линка.
Това не е за час по фотография, а за компютърна грамотност. Но ме подсети, че ще ти е по-лесно от менюто на фотоапарата да намалиш резолюцията на която снима на по-малка.
А тук в този форум може ли да се прикачи зип файл или рар с повече от една снимка,щото съм снимал 5-6 и съм ги сложил в папка,след което съм ги рарвал и не успях да прикача файла,затова така се изложих снимка по снимка.А като си отворя файла си ги гледам на цял екран,с нормален размер-не зумирани.Нека РС спецовете се произнесат,че така и не изучих пустите му компютри.