На пето краче е кондензатора явно сте се заблудили или не догледали захранването не е с него два чипаса изгъзени така че отпада то си е оригиналното на техникса сега забелязах че на чипа който са ми дали пише RSN3502E и сега ще се прави по друга схема но първо ще питам дали щв ми го сменът твърдяха че е пълен еквивалет ама явно не е .
Пък, ако вземеш и да пишеш и като хората, работата ще стане
Сашко написа :
На пето краче е кондензатора явно сте се заблудили или не догледали
Я като гледаш схемата ми кажи между кои крачета е кондензатора .Към пето краче къде има кондензатор???И кой кондензатор си оградил????
Недей да засенчваш др.Коцев почвайки и ти да пишеш небивалици като него .
Синджира си идва а козата я няма....
Ми нали се опитвам академик да стана ми объркал съм се се за грешките моля да ме извините пиша от телефона ..На пети крак има кондер но най голмата дилема е че са ме прецакали като са ми дали. RSN3502E а уж купувах RSN3502A не разбрах как тази с буквата е е еквивалент на тази с а . на някой сменяли ли са му интеграли от ксп .Като са с грешно наименование.
Първо от КСП хората са в час и знаят какво искаш и какво да ти дадат.Търси си повредата в елементите около схемата или в захранването .
Синджира си идва а козата я няма....
За знаене този път се изложиха доста яко . Аз търса RSN3502A те ми дават RSN3502E които нямат нищо общо освен кракта . Парите ми върнаха но пак съм в стартова позиция търся SVI3102D Никой ли няма .
За знаене този път се изложиха доста яко
И как разбра, че са се изложили?
SVI3102D е аналог на RSN3502E. От тук следва , че или не знаеш какво търсиш, или прикриваш незнанието си със обвинение
Аналог ама друг път . тя е аналог на SVI3101D а не на SVI3102D . Къде прочете, че е аналог на SVI3102D
RSN3502/ RSN3502E Substitute SVI3101D- Technic Audio Output ICs.
http://www.kpcomponents.ca/product_info ... tkymhlvumj
тук друго пише .
А ми търси и ще видиш, и не сЪ ли усещаш, че нещо много все да се отваряш
Ми отворен съм . Както всички останали нали трябва да се впиша . еквивалент е по крака но по схема и по мощност не е .
еквивалент е по крака но по схема и по мощност не е .
За да се твърди подобно нещо, трябва пред теб да имаш и двата чипа, изправни , да ги замениш един по един , да им подадеш синусуидален сигнал с еднакво входно ниво и да гледаш какво става на изхода. В случайя до колкото успях да разбера /може и грешно да съм разбрал / не ти работи крайното стъпало и смяташ , че те са еднакви по крака и предназначението на краката , но с аналога и с това което е поставено все не работи крайното стъпало.....не разбирам логиката
Относно казаното от zapad :
SVI3102D е аналог на RSN3502E.
Аз също го подкрепям , базирайки се да речем на това :
http://korolevo.zak.olx.ua/obyavlenie/m ... 8gPBJ.html
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
колоните ми едвам издържаха на SVI3102D направо ги объщаше с тази RSN3502E Едвам ги клати от тука следва имах ги и двете едната омре сви3102 другата я върнах на ксп електроник и те ми върнаха парите това е няма какво синосоида да подавам схемата е една и съща . НО рсн3502е не сгъва колоните подавам сигнал от радио техникс така че приемаме че сигнала е аджиба един и същ .
Другото по което съм сигорен е по дадените данни на техникс сви3102д я дават две по 60 вата а рсн3502е я дават две по 20 или някъде там беше но не са повече от 35 вата .
Другото по което съм сигорен е по дадените данни на техникс сви3102д я дават две по 60 вата а рсн3502е я дават две по 20 или някъде там беше но не са повече от 35 вата .
Във "малкия" усилвател на Панасоник при 6 оМ е 2 X 35 синус и 2 X 50 RMS съответно при КНИ 1% и 10%
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Аз казвам фактите една и съща схема рсне издиша и криви но аз казвам фактите .