Донесоха ми едно ЛСД с много забавна история . Матрицата е T315HW01 Може ли да ми кажете нейни еквиваленти Телевизора е 32 инча . Историята е следната в едната стая родителите гледат нещо в другата стая детето гледало филм и убило дракона и е убило и матрицата у центъра . .Та търся или такава матрица или неин еквивалент . Може ли да помогнете в Ибей намерих една но не иде до БГ .
стои ли още този LCD, трябва ми T con борда от него T315HW01 VER 0
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Телевизора си чака матрица . Трябва да питам хората дали са съгласни да го дават на чаркатлък . Дай оферта . А може ли малко помощ матрицата еквиваленти има ли .
T con на не е за мен ,ако искаш дай един тел. да си говориш директно с колегата .
vesko_tv@abv.bg
Ще гледам днеска да ги питам и ще ти отговоря в темата .
vesko какъв е проблема на твоя T-CON ?
телевизионен техник GSM 0878295870 skype: velomelo1
Не е мой Ткон а на един колега ,само знам че принудително са го изгорили.
vesko_tv@abv.bg
Не го дават сори .Още има надежда . Ползвайте темата да оправите т кона аз все още търся матричка.
Искаш да смениш само матрицата или целия дисплей, с лампите, както е сглобeн? На мен също ми бяха донесли телевизор с повредена матрица в средата, но човекът си го хареса така и беше доволен, въпреки че ивицата беше доста дебела.
Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионализмът не е в това да не допускаш грешки, а да си направил всички възможни грешки, в най-тясната област.
Сменям го сякък аз матрицата я свалих и я лепнах там да търса номер по нея ама по него нищо не открих. Матрицата е натрошена .