Notifications
Clear all

Фърмуеър за ТВ LG M2262D-PZL

5 Posts
2 Users
0 Reactions
4,995 Views
peppone1
(@peppone1)
Reputable Member
Topic starter

Здравейте, като включа телевизора и на екрана започва да се движи следното съобщение.
Обадих се в обслужващия център на LG, както и в гаранционния сервиз, но оттам не можеха да ми пратят фърмуеъра и поискаха да го занеса при тях. Дали може да се префлашне от флашка или през RS232 порта?

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.

Професионализмът не е в това да не допускаш грешки, а да си направил всички възможни грешки, в най-тясната област.

Posted : 08.04.2016 18:09
 dtmf
(@dtmf)
Estimable Member

Сервизно дистанционно имаш ли?
Може и да се префлашне, стига да знаеш какво търсиш.

Posted : 09.04.2016 17:27
peppone1
(@peppone1)
Reputable Member
Topic starter

Нямам никакво дистанционно. Свалих програмата MStar ISP Utility V 4.0.8.6, но не знам кой тип памет да избера. Мисля да го програмирам през RS232 порта.

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.

Професионализмът не е в това да не допускаш грешки, а да си направил всички възможни грешки, в най-тясната област.

Posted : 09.04.2016 22:41
 dtmf
(@dtmf)
Estimable Member

Здрав телевизор за какво да го флашваш.
Унивесално програмируемо дистанционно е към 20 лв.
Ако все пак искаш да го оправиш със запис на памети, трябва да знаеш какво да търсиш, обаче за да разбереш , ще трябва да отвориш капака на първо време.

Posted : 12.04.2016 1:44
peppone1
(@peppone1)
Reputable Member
Topic starter

Върнах телевизора на клиента. Нека някой друг се занимава с него. Все пак благодаря за помощта!

Posted : 12.04.2016 14:35
Share: