10-30пф. Взимаш нов , слагаш го и започваш малко по малко да го въртиш като при всяко завъртане махаш отверката и изчакваш около 1-2 сек. Когато излезне цвят , проверяваш на друга програма или намираш от къде до къде има цвят и го оставяш в средата.
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Мерси за отговора изчистих ориджиналния за сега бачка . Темата приключена . Благодаря за помощта от Ноел.
Сашко ,с почистване няма да стане.За момента да ,но не след дълго отново няма цвят.Понеже не съм в сервиза а там имам записано точно колко рф. кондензатор обикновен се слага .Мисля че стойността беше някъде от 12 до 20рф.Ако още е при теб телевизора то пробвай с такива стойности и вече става бетон цвета .
Синджира си идва а козата я няма....
На приятел е и това упражнение е FREE . Ще почакам да проверите в сервиза си, колко е ако не ви затруднявам разбира се . И ще купя тогава .
Слагай 17рф и го затваряй,измерен с точен RLC уред.
Ще купя и ще сложа за затваряне е затворен отдавна . Просто нали казахте че с почистване няма да изкара дълго та заради това ще го копам.
Ся да ви питам аз къв кондензатор да сложа . 10,12,15,18или20 пикофарада . Айде по академично му кажете .
18рф
След малко ще го пробвам Како ми потрябват ще ти звънна . :)
След монтажа на 18пкофарадов кондензатор картина си остана цветна . А кондензаторчето ся кво да го правя някакво академично решение има ли ?
Ами запазваш си го и като дойде здраво Сони махаш неговия и слагаш тоя . След ден два клиента ще ти го донесе отново за цвят ,слагаш един кондензатор 18рф и вземаш на клиента 50-100лв за това че си му направил цвета .
Хитроо. Ама при мен си е скука все е на приятели най-много някоя водка да почерпат . Скръндзава работа . " А аз толкова време го правя"