Notifications
Clear all

Телевизор NEO шаси 7800-t3116D-02

7 Posts
2 Users
0 Reactions
7,539 Views
(@sasho123)
Reputable Member
Topic starter

icon_evil Телевизора дойде след друг майстор . Който освен да го разчовърка друго не е направил . icon_mrgreen Смених интегралата за звука понеже беше опечене незнайно как замерих захранването НО звук има като усиля докрая се чува съвсем тихо . Дистанционно не успях да настроя да видя муте ли е . Карам без схема така че не мога да посна . Може ли малко помощ . Че зациклих с този звук .

Ето снимка на ТиливизоРъ

Posted : 12.09.2014 21:56
(@sasho123)
Reputable Member
Topic starter

icon_rolleyes Случайно някой да знае как трябва да изглежда дистанционното за това НЕО.

Posted : 13.09.2014 20:15
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

А случайно да знаеш как се пуска тема ???
Колко пъти да ти се казва че при пускане на тема се пише марката и модела на изделието .
Няма гадатели тук които да разберат какъв модел Нео си почнал да ровиш. И все предишните майстори са ровили безразборно .Влез отново в релси ,защото ...
А за тоя дефект има изписано толкова много във форумите ,че едно прочитане и щеше да си направиш звука .
И като правиш снимки с телефона после ги намаляй че така нищо не може да се види.

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 13.09.2014 21:50
(@sasho123)
Reputable Member
Topic starter

icon_evil Написал съм марка и модела на шасито . icon_e_biggrin Звука го оправих половин час след пускането на темата . icon_rolleyes Уж всичко съм испълнил освен това със снимкиите модела не го знам . Сега забелязах ИзЯл съм една цифра шасито е 7800-t3115D-02

Търся снимка на дистанционното му

Posted : 14.09.2014 1:05
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Продължавай да търсиш, след като те мързи да напишеш поне с какъв процесор .И няма ли на капака табелка с модела на телевизора ?
И ако пуснеш следваща тема без да си написал марка ,модел и състав и какво си измерил по него ,то катинара ще влезне в действие. icon_evil

5.Преди да открие нова тема да използува бутона “търсене” с цел избягване на повторение на обсъждани теми. При откриване на нова тема е коректно да се въведе:
Пример:
В заглавието:
Изделие:/TV,VCR и т.н./
Производител:/Philips/
Модел:/28PT5005/00 и ПРОДУКТОВ НОМЕР/
Шаси:/L9.1E/
и кратко описание на въпроса.
В текста:
Подробно описание на дефекта,какво е извършено до момента. Ако се търси dump, схема или ДУ, състав на изделието/Процесор,памет,видео и т.н./. Подавайте максимално възможната информация за да очаквате качествен отговор.
В заглавието се изписва на латиница точно пр./Philips,Sony а не Filips,Soni/за да се работи коректно с “търсачката”.
НА НЕПРАВИЛНО ОФОРМЕНИ ТЕМИ, НЕ СЕ ОТГОВАРЯ
След приключване на темата, авторът описва ремонта и добавя в заглавието – РЕШЕНО

Posted : 14.09.2014 9:48
(@sasho123)
Reputable Member
Topic starter

icon_rolleyes Да не се заяда ама и Вие ги пускате 5 за 4 . Намерих си какво ми трябва това шаси си е с един процесор . icon_rolleyes

Posted : 14.09.2014 16:11
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Щом си намерил защо не сподели кое дистанционно става та и друг колега да има полза от тая тема ? icon_rolleyes
Че шасито е едночипово това се вижда от снимката , ама с какъв процесор е само ти го знаеш.

Posted : 14.09.2014 18:51
Share: