Имаш ли напрежение на второ краче и здрав ли показания в оградено резистор?
Синджира си идва а козата я няма....
Мера 12V спямо масата която взимам от грееца и резистора е здрав
Провери тогава и Д003 и R 011.
R011 го смених още в начало Диода е опукал сега го сменям и ще пиша резулата
Освен нищо друго не се случи :( Други идей ?
Тогава остава да имаш късо във вторичните вериги . Имаш захранване на чипа и Би следвало с осцилоскопа да видиш дали идват импулси до полевака от шесто краче на интегралката .
Утре ще вида най много аз да съм рус нещо
Имаш захранване на чипа и ...
Извинете за вмешателството тов.Академик, ама чипа не се захранва (даже и за първоначалния старт) от 2кр.
Мера 12V спямо масата
Много са 12V, виж R012 дали не се е отелил?
Имал съм в предвид че на първо краче трябва да ги е измерил 300в ,защото няма какво да прекъсне по пътя им до схемата , докато ако прекъсне някое съпротивление от трите то на второ краче няма да има нищо.
И не е станало нищо като съм го попитал измерил ли е нещо на това краче .Момчето пита ,пък кой каквото може му казва.
R 12 го смених още в началото . След греца са 210 волта ? А ся де :(
Откачих товара на вторичните и има 10 волта сложа ли товар какъвто и да е напрежението изчезва ? Не е трафа А ся де кое е ? Да не е от MOS транзистора че не сложих съшия к2645 а сложих К0765 ?
Има Академично РЕШЕНИЕ да ползвам първичната част на друго захранване нооо няма място в кутията
Не прочетох в постовете до тук, С001 дали е сменен, или поне премерен(капацитет и ESR)?
Е па помисли малко защо са 210в на първо краче и съответно на кондензатора 68/450 волта .Мерни колко е променливото на входа на греца и колко е правото на изхода .Вече сам трябва да се досетиш кой елемент е здал багажа .
Има Академично РЕШЕНИЕ ...
Рано е, за академично решение требе да се изпишат поне 10 страници
След греца са 210 волта ? А ся де :(
Смени ли С001?
Не напразно написах да мерне колко е променливото подадено на греца . Ако си е 220в значи С001 си е здрав.Ако е пробил ще пада шалтера в трафопоста .
Ако си е 220в значи С001 си е здрав.
Извинете за глупавия въпрос тов.Академик
Ако С001 е изфирясал, тогава колко волта ще има на греца?