пиша от сега да няма после" защо не казахте по- рано?"- на 24 май- деня на Българската книжнина и Трабанта в гр. Лозница/ между Търговище и Разград/ ще се проведе поредният събор на Трабант. Началото е в 10 ч на Централния градски площад. След посрещането и номерирането- Забележете- С БУКВИ- а не с номера се прави обиколка из градчето, след , което се изнасят колите до близкото селце Ловно и на една огромна поляна се провежда щур купон- бира, кебапчета и луди гонки с Трабанти. Обикновено сеирджиите са повече от участниците Грамоти, купи и шампанско за победителите
Прави каквото трябва , да става каквото ще!!!
Аз не карам бавно, просто летя много ниско.
всички са добре дошли- мястото е една огромна поляна и има място за всички желаещи да гледат
официалното съобщение на организатора г- н Събев
На 24.05.2013 година в гр.Лозница ще се проведе Х-ият юбилеен национален събор на Трабантите. Мероприятието ще протече при следната програма:
24.05.2013- І-ви ден
1. 10.00 - 11.00ч. - Събиране на участниците в центъра на Лозница
2. 11.00 - 11.15ч. - Откриване на събора
3. 11.15 - 12.00ч.- Конкурс за елегантност
4. 12.00 - 13.00ч. - Дефилиране по улиците на града,придвижване до трасето за състезание и обяд
5. 13.00 - 15.00 ч. - Провеждане на състезание по майсторско управление и състезание чрез елиминации за купата на кмета.
6. 15.00 - 15.30 ч. - Награждаване на победителите .
7. 16.00 - Тръгване за хотел "Тополите" / отнася се за тези,които ще нощуват/
8. 18.30ч. - Вечеря в ресторанта на хотела
25.05.2013 - ІІ-ри ден
1.10.00ч.- 10.30ч. - Придвижване от хотела до центъра на гр.Разград
2.10.30ч.- 12.30 ч.- Показване на автомобилите пред гражданите на Разград
Забележка: Състезанията за майсторско управление и за купата на кмета ще се проведат на затревен терен.
Желаещите за нощувка да се обадят на организатора Събев - тел. 0889509858. / Цената за нощувка и вечеря- 35лв.- на човек/
снимките започнаха много рано- още от Севлиево
бялото около банкета и покрай сградите е току що отминалата градушка. Първата изненада беше една триколка самоделка
Още една глезотийка
и още една черешка
Трасето беше доста тежко след падналия внезапен краткотраен и пороен дъжд
Най- младият участник, който се представи по- добре от учителя си- баща и син
"Дъжд" от шампанско
..и дамите
пред мотела
и в ресторанта
капака не го вдигнаха, но предполагам, че не беше пипан. Имаше някакъв проблем със стартера най- вероятно, защото не палеше, а се буташе при палене. Важен беше купона и вече мотелчето ни отесня- не достигнаха места за всички желаещи да нощуват, но се обадиха в последния момент.