Здравейте,заменям въпросната радиола за някакво друго радио българско или европейско.Продукция на бившия СССР не щь .Ригондата е напълно комплектна и работеща с една забележка на фурнира в едно ъгълче видно от снимките.Краката са налични.Доста е прашна на снимките защото я щракнах веднага на момента и не съм имал време за почистване/ама тя старата прах вдигала цената съм чул/
Намира се в София,за контакти в темата или на ЛС.
Мелодия 2 или Акорд 102 интересуват ли те?
Здравейте,заменям въпросната радиола за някакво друго радио българско или европейско.Продукция на бившия СССР не щь .Ригондата е напълно комплектна и работеща с една забележка на фурнира в едно ъгълче видно от снимките.Краката са налични.Доста е прашна на снимките защото я щракнах веднага на момента и не съм имал време за почистване/ама тя старата прах вдигала цената съм чул/
Намира се в София,за контакти в темата или на ЛС.
Предлагам Ворошиловчета, малки и големи имам 3 броя, Марек, Хр Ботев 3 бр ,Комсомолец, Пионер2 бр, Мир, Много запазен радиограмофон Акорд -103 както и всичко друго ,което тече като моя обява за продан. Ако нещо от тези те интересува ще пратя снимки.
Мелодия 2 не ме интересува а Акорд 102 имам.
Колега origami имате ЛС
Поради небивал интерес ще обявя и цена за продажба на Ригондата 30лв.
Нова цена 25 пари
Взимам радиото Имаш ЛС