След токов удар в следствие на гръмотевична буря, диода мига 2 пъти пауза пак 2 пъти, и така. Има 3.3В за стенбай, но останалите напрежения естествено ги няма. Търся сервизно описание за да се ориентирам.
Напиши в някоя от търсачките sony kdl error codes и ще видиш кодовете за грешка ,по принцип е захранване но при гръмотевичен може и някое DC-DC по меин борда да не работи .
Що не си държиш тъпите насоки за търсачки за скрития ви форум. Още повече пък "някой dc-dc" , кой?
Това точно кои dc-dc да се види в търсачките го не пише -става с измервания .Даже и в скрития форум не пише в кои точно.Някои ако има ясновидски способи да каже кои точно ? А търсачките иначе не са съвсем тъпи за насочване.
Някой бе Ванка, тук гледачки колко щеш.Я на боб я на карти ще разберем кой е.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Абе Жоре що не му го закараш на Биков да ти го направи И без това взима 30 лв труд Ще хване кое dc-dc по борда се ебава и пей сърце Ти ще му вземеш поне 50 ка отгоре без транспорта Човека е явно много ги разбира лсдтата
P.S. Ако оправи твоя аз ще му закарам още две SONY Едното е мокрено с вода по меина а другото дава шарени черти по дисплея Даже няма и да ги отварям че доидоха вчера и днес Ако инж Биков знае дефектите може да сподели А аз ще му пратя 60(шестесет)лв в сметката
Даже и в скрития форум не пише в кои точно.
Ми напиши го бе, г-н инж.
Пампоров, виж Сашо дава много готин акъл, даже и с транспорта пак ще има за теб, е ако намери кой dc-dc е
Aми телефона и саита го има в регистрацията.
ceco сложи една снимка от уважение към останалите участници.Все пак е хубаво да виждаме с кого разговаряме.Повечето хора тук се познаваме отдавна и сме се виждали.
По правилата на форума не е задължително да има снимка. Тук във форума за телевизора на pamporov ли ставаше въпрос.
Тук във форума за телевизора на pamporov ли ставаше въпрос.
Точно за него става въпрос Но нищо не казваш за офертата да изкараш едни бързи 3х30лв от ремонт на три SONY-та
Фишев обади ми се в работно време.
Какво ти е работното време и в кое село или град ти е сервиза ?
Слагай снимка е смешник такъв! Снимай се ти да не те снимаме ние.
Аз го помолих културно , ама явно не разбира от дума. Ако трябва ще напишем правило във форума специално за него!