На +15 кондензатора да не го остави. Куче си тиии. Куче .
И после се сърдят ,че клиентите казват : ,, Ама пак така стана, като по ранооо ,,
И ако се върне след година--ще има осигурена работаааа....
-----------------------
Не съм го оставил ,смених и двата ,просто казах в кой е бил проблема.Те новите не карат повече от година на това място така че ,абе след година ще го чакам пак
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
На Panasonic шаси Z-7 слагат по два кондензатора 470uF/35v и там няма проблеми с намален капацитет.
Ловешката Академия прави следната далавера .Когато сменя 1мкф на негово място слаго 10мкф за да има излишък.
на местото на 10слага 100
на 100 слага 1000
и така нататък и повторно връщане на телевизора няма .
Синджира си идва а козата я няма....
Я стига бре, слагай танталови (сметката е 10/1 - демек на 10 микро слагаш 1) - ще спестиш място.
на 100 слага 1000
Интересно ми е , на местото на мрежовия 100/400 какъв слагаш
на 100 слага 1000
Интересно ми е , на местото на мрежовия 100/400 какъв слагаш
По схема ги дават 470 мф 25в но са сложили 220мф ( китайците мислят за нас ) ,а отностно 100мф на 400в скоро видях в едно захранване за някакъв голям принтер 1000мф на 300в така че Коцев има с какво да смени 100мф
vesko_tv@abv.bg
Имам хиляди от тия
От тия може и да имаш, но не отговори на въпроса ми
По схема ги дават 470 мф 25в но са сложили 220мф ( китайците мислят за нас )
На елит съм виждал сложени и по 100, нищо че пак по схема са 470 микро и заради тия 2 гадини съм копал телевизор почти седмица
От тия може и да имаш, но не отговори на въпроса ми
Отговора е ясен ! Слага 7-8 кондензатора по 150 микро от електрон в едно кашонче поставено до тиливизора
Сагата с този ТВ приключи,клиентите не дочакаха и си го отнесоха,лошото е че не разбрах защо се държи по този начин.
П.П. кондензаторите на вертикала бяха както на схемата 470мф 16в.
vesko_tv@abv.bg
Тоя филм се прожектира и в нашите сервизи, не само в твоя.