Я свали датата на LA 76812 и виж дали потдържа стандартите Тая не мие позната Погледни и на 76810 и може да менкаш схемите На това синичкото какво пише
Би трябвало да е 6 мгх,сложи му един 5,5 да видим дали ще стане без пипане в сервиз.
skype/ masterrichi2222
Първо проверете пав филтъра пуска ли изобщо 5.5 и 6.5
Това дето съм поместил като схемичка е от датата на 76812.На местото на кварца 4.5 поставих 5.5 но пак така звука е фалшив .Утре ще сменя и ПАФа и ще пиша резултата .
Синджира си идва а козата я няма....
.Как да го излъжа да заприказва като хората ?
Аааааа,лъжа и измама в цялата държава!--и тук ли шъ съ лъжим ....?
Да беше научил досега някой чуж изик, ъ....?
-----------------------
Това дето съм поместил като схемичка е от датата на 76812.На местото на кварца 4.5 поставих 5.5 но пак така звука е фалшив .Утре ще сменя и ПАФа и ще пиша резултата .
Поместил си таратанци Казах ти какво да прочетеш ама ти не та не Мама му дума оно рупа ли рупа Давам прост пример със STV224X ако им прочетеш дата та ще видиш че има разлика във стандартите за звук и цвят който се потдържат от тази серия Абе да не си нарочил трапа за кварца на звука
.... Абе да не си нарочил трапа за кварца на звука
Ми що да не?
Сефте--ама не си признава
-----------------------
Ииииии, напиши с кой проц е!!!!
Видеопроц LA 76812.И ако посмотриш по осторожно отрязъка от датата на на тоя видеопроц показан от мен още в първия пост, шъ видиш от къде идва звука, през какво преминава и как отива в говорителите .
Отново шопската Академия не влага никакъв размисал върху Академичните писания ,хем и в картинки съм ги показал.На Средната картинка ясно се вижда видеопроца ,кварца и ПАФа .
Мъ за какво ли я и пуснах темата ,като знам кви люде стоят насреща ми и четат .
Той звука идва,и преди да замине към говорителите се запира нейде кат магаре на баир и не ще да изскочи кат хората.
Никой не е по голям от хляба
Туряш му сол и пипер (черен и червен) показваш му кабела на кабеларката и той от срам почва да ти говори
Никой не е по голям от хляба