Пак не ми разбра тънкия хумор, нейсе....
Е пъ язе понимая от дебел хумор
Синджира си идва а козата я няма....
Като не може да прескочи оградата кой му е виновен.
Оградата е направена само за балами, дето си мислят че има такава
Преди време гледах бисерите в скритите раздели, ама отдавна и там е пълна скука
Шъ ти издам само най-ценната насока, която 100% си струва годишния абонамент, ашколсун:
Хайде честито и да почерпиш!
Нищо ново под слънцето .Изтъркана плоча .
Синджира си идва а козата я няма....
Как изтъркана, бре!
Нали заради тая плоча народа се натиска да плаща
И кво получава, ако не е тайна?
Окатинарчени научни разработки и прашасали рафтове
Така... значи след цяла седмица 100% безпроблемна работа днес проблемът със спирането на звука очаквано се завърна.
Като най-лек и първоначален вариант е добавянето на охлаждане върху чипа според съветите, които получих тук.
Но в този смисъл се чудя: ако звукът спира заради прегряване у чипа, кога толкова бързо той се охлажда само за 9-10 секунди при спирането на телевизора (па макар и с десети от градуса), преди да бъде включен отново и звукът да заработва наново?
Прилагайки охлаждане върху чипа, не е ли най-добре да стане с готов радиатор за РС компоненти и термопаста?
Като магаре на лед си Ако беше закарал телевизора на ремонт отдавна щеше да си го слушаш без проблеми, колкото и да му се радваше че е спрял да спира звука, но докато не се сменят кондензаторите и евентуално чипа няма да стане далаверата
Прилагайки охлаждане върху чипа, не е ли най-добре да стане с готов радиатор за РС компоненти и термопаста?
Чипа си има убав радиатор отдолу, ама почне ли да дава фира и 5 радиатора да му сложиш отгоре е се тая
Като най-лек и първоначален вариант е добавянето на охлаждане върху чипа според съветите, които получих тук.
Харесва ми че си упорит, обаче не четеш съветите задълбочено, а отгоре-отгоре като Академика
Чипа не загрява. Има някакъв ефект като примерно при фунай процесорите.
Като магаре на лед си Ако беше закарал телевизора на ремонт отдавна щеше да си го слушаш без проблеми, колкото и да му се радваше че е спрял да спира звука, но докато не се сменят кондензаторите и евентуално чипа няма да стане далаверата
Още миналата седмица изразих неяснота относно тези кондензатори: уж са по 1 микрофарад според схемата, а fbr1 ги заменил с по 470 микрофарада (или нанофрада?). Освен това, тези SMD кондензаторчета биполярни ли са? Ако не, как да разбера от кой край им е плюсът?
Знам какво е като ми се изправи някой неразбиращ в моята област, затова ви моля са елементарен съвет и елементарни отговори.
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
с по 470 микрофарада (или нанофрада?).
А, бе слагай каквито намериш. Хващай шублера и който стане по размер
с по 470 микрофарада (или нанофрада?).
А, бе слагай каквито намериш. Хващай шублера и който стане по размер
Приемам всички подигравки, ама защо изобщо си хабихте пръстите и клавиатурата да ми пишете безмислици?!?
Да ми бяхте отговорили конкретно - щеше да е хем по-кратко, хем можехте да почувствате малко задоволство от това да помогнете на непросветен като мен с правилен съвет, кой знае...
Че ти какво искаш бре, да дойда да ти ги сменя и да почерпя ли? Беше ти дадено прекалено много информация , и в место да ревеш по форумите, или прочети малко за какво иде реч или го занеси в сервиз