Е, тия някоИ да не са целия народ, или като левскар, си мислиш че цяла България е синя
Е пъ аз нищо не мисля, защото нямам в главата нищо .Просто ей тъй фърлям в пространството врели и некипели приказки.
Синджира си идва а козата я няма....
Ами нали трябва една тема да се разпростре на двеста триста страници .А тук има мегдан-ламаринката от каква ламарина да е ,какъв цвят ,поцинкована или не ,масата колко да е маса и под чипа или отгоре да е ,проводника към тая маса колко квадрата и какъв цвят да е и т.н и т.н. .После Коцев да спомене Гонзо и ето дошла Коледа
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Бяхте се посгушили няколко месеца и сега се отпънахте като мечка от синджир.Пишете ли ,пишете .
Ами спазваме насоките на Априлския пленум и партийната линия на ЛАН
Ами спазваме насоките на Априлския пленум и партийната линия на ЛАН
Даааа....сега наистина е Априлллл... При нас черешите вече цъфнаха...
-----------------------
Всяка линия която е успоредна на Априлската линия се нарича права линия!
Тъй ,че не се опитвайте да кривнете по нагърчените линии ,защото видяхте до къде ни доведоха половин година .Сега в Нова Загора правата линия още ще доизправим да стане права като вретено .
Абе не знам кво шъ доизправяте, ама най-много да ти дръпнат шалтера и на последния окастрен, без страсти раздел
А що не дръпнеш тогава шалтера на целия форум?
И без тва файдата от доста време е нулева
За такива риби като теб е действително нулева , ама за много над 100 колеги е голяма работа .
Файдата се измерва с патентованите научни разработки, умножени по 3.14
А там от три години нема нито една, демек 0 х 3.14 = 0
..... като си извън оградата.....
А, ей това са точните думи, ИЗВЪН!