Такова нещо не ми се беше случвало до сега Дойде с прекъснал предпазител, мернах това онова не открих нищо дефектно, смених предпазителя включих го и тръгна нормално, пробвах го няколко пъти и пак изплющя предпазителя. Рекох си фасулска работа, смених позистора нов предпазител включих го тръгна и му бих капака, обаче като постоя 15 тина минути го включих и пак цъфна предпазителя, пак го отворих, набедих новия позистор за менте, имам едно сони дето е за кинескоп (демек донор) свалих неговия позистор, качих го и пак гори предпазителя с включването. Без размагнитване телевизора си работи без забележка, така че друг проблем няма, резистора дето е паралелно на размагнитването е здрав, взех да си мисля че размагнитващата бобина ми прави номера под напрежение, съпротивлението и е 38 ома, не знам дали е нормално за сефте меря такава пущина
Жоре елиминирай всичко назад и пущи само размагнитването.
След малко ще пробвам тая далавера, че в момента разглобявам донора да за пробвам с неговото размагнитване
Нещо подобно ще да е.
viewtopic.php?f=130&t=2513&start=340
Синджира си идва а козата я няма....
Визуално е като нова, сега закачих другата бобина външно и вече не гори предпазителя утре ще я трампя и ще видим как ще се държи
Далаверата е готова, след присаждане на другата размагнитваща бобина