Това телевизорче се отели, като сви картинката тип възглавница по вертикал и хоризонтал, крайния на ТХО грееше, като печката с дърва на Академика, оригиналния е 2SD1650, смених го с S2000AF и му лепнах един диод отдолу и сега грее като изгаснала Академическа печка. Кондера на В+ сменен, пулсациите си утидоха, при закачена отклонителна В+ е 80 волта и картината е такава като на снимката, при откачена хоризонтална отклонителна В+ е 110в
и естествено има узкая белая полоса-само, че вертикална и всички сокаджици са студени, като мъртъвци, та какви идеи шъ дадете Вие, според мене набеждавам отклонителната, пък по-натам шъ видим, дали е за гюма или за скрапа, първата картинка е шарена защото съм откачил размагнитачката, че е къс кабела.
Битието - определя съзнанието!!!
Що в гюма , слагай друга отклонителна настой си чистотата на цвета и си готов.За 10минути се прави!Успех.
1000 % система !
Синджира си идва а козата я няма....
Да бе адаш, ама като немам отклонителна.
Тънка шийка ли е-те са малко кът?Ако е дебела ми прати адрес да ти подаря една!
Това е пустият му ваджия:
Тънка е доколкото виждам.
Колко им е Ф-то?
25 милиметара .
На тая шийка меря 22.5 мм.
Е с тясна е тогава . Аз мерих отвора с дървения метър
Да, ама Аз мерих с шублера, който беше на калибровка, нема лабаво
Ако имаш и с дебела шийка слагай и подлагай уплатнение на шийката . Става муци .
Ни с дебела, ни с тънка имам. А бе това ТВ е подарък на жена ми от майка на дете от детската градина, така че шъ го остава да отлежи, ега му дойде акъля, пък шъ преговарям с адаша и шъ видим.
[quote="zx4rrr"....., пък шъ преговарям с адаша и шъ видим.
Е, и кво-коалиция ли шъ прайте---кат политиците ?
-----------------------