То по RGB си работи и може би така ще го ръси и попа, но по вечеря се появи мъждукаща светлинка в тунела ,получавайки от албанските колеги друга платка тоже еднаква с моята . Само да видим завтра в какво дередже е и тя ,защото пробваната донесена от Петраки не хвана декиш.
Синджира си идва а козата я няма....
Ми тогава изчакай до утре, не бързай да изпращаш Ловешката
Това и правя . Гледам си спокойно двата филма по телевизията
Аз като дължа Ловешка хич не ми е спокойно, даже сън не ме фаща от яд
Сега мога да въ зарадвам че и платката от Петранчев не работи . С нея даже и звук не излиза .Тъй че със Шарпа отново съм на изходна позиция (шъ трябва да пращам Ловешка на оня шоп).
![]()
Спри да си скубеш тиквата от яд (за едно шише)
Що не пуснеш новата платка по RGB, а за звука шъ ти подаря едно УПЕЧЕЗЕ от Е-н380?
Щото не ми требе по RGB.Тя и неговата си работи по тоя вход.
Е да, ама с другата платка шишето (за Петранчев) шъ остане в ловешкия регион, а не в шопския
Днеска разучих по схемата това онова и утре шъ си здялам моята платка .
А може ли да ни светнеш какво разучи, че аз я разучавам от 20 години и още не съм я разучил
Защото ти я разучаваш без телевизор пред тебе , а аз имам това предимство. Анадъмо?
Тръгнах по уж най лесния начин . Пускам не RGB сигнал по скарта ами само видео сигнал и го проследявам къде се скрива та не се показва на екрана .Обаче платката е така навряна ,че нали ме разбираш ....
Ами направи си екстендер, откога се каниш?!
Защо да се набутва, като може и без удължител да го докара до гюма
Ти калибрира ли му фазомера, че беше подготвил цяла Ловешка за тая далавера?
С удължител не става че трябват около 50 жици дасе запоят . Днеска го оглеждах и тоя вариант ,ама се откзах.
50 жици са нищо за една академия като ЛАН. Аз бих го направил, ама да имах поне десетина DV-25083S ...
Жиците са най-малкия проблем
Защото ти я разучаваш без телевизор пред тебе , а аз имам това предимство. Анадъмо?
Абе много зе да се ербилепчиш по форумите, ама плямпаш само врели-некипели, като че ли за първи път ремонтираш Шарп:
Пускам ... само видео сигнал и го проследявам къде се скрива
Още в първото квадратче видеосигнала става на нули и единици, а после тръгва по 8 жици към останалите черни квадратчета
Хващам се на бас, че за проследяването няма да помогне и бургазкия фазомер