Notifications
Clear all

Sharp DV-25083S няма картина

105 Posts
13 Users
0 Reactions
45.8 K Views
 old4
(@old4)
Honorable Member

Дай Боже всекиму такива трудни ремонти (coco45) .

Posted : 19.02.2014 22:23
takiev
(@takiev)
Noble Member

Haправен е телевизора.Пробил беше греца , цъфнали и двата предохранителя. Мъ нали съм шпец немедленно го зделах. (coco64)

Коцев, имам предложениееее...давай вече само на ЛСД-та--там вече си шпец... (coco15)
--два бушона и един грец -....другите ТВ-та за ненапреднали....
cheers

-----------------------

Posted : 19.02.2014 22:37
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Аз увещавах един час клиентите да го закарат на Плевен, съответно те ми се молеха два часа да го приема и накрая двете стажанчета дето идват при мен да се учат на занаят го приеха ,свалиха капака, а аз със своето зорко око заметих почернелите два бушона , мернах греца и видях от какво са заминали предохранителите . Прекръстих се / защото телевизора е на Метрополията / смених греца ,сложих руски нестопяеми предпазители ,пуснах му 220в и пей сърце. (coco15)

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 19.02.2014 22:41
takiev
(@takiev)
Noble Member

Аз увещавах един час клиентите да го закарат на ....... . Прекръстих се / защото телевизора е на Метрополията / смених греца ,сложих руски нестопяеми предпазители ,пуснах му 220в и пей сърце. (coco15)

Явно днес ти се ден....а дано и утре! (coco15)
Cheershappy

-----------------------

Posted : 19.02.2014 22:54
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

То цяла годин ми върви все така .

Posted : 19.02.2014 23:02
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member

утре шъ направя друга далавера като на здрав телевизор наглася декодера да изкарва сигнал по RGB и тогава ще го включа към Шарпа.

Абе ученото си е учено, бая акъл (академичен) се иска за тая далавера (coco84)
Дано да си налучкал декодер с истинско RGB, че това което го пише в менюто не винаги отговаря на действителността (coco2)

Posted : 19.02.2014 23:05
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Ми продавач-консултанката от магазина ми каза че имало такова RGB вътре в декодера и сам съм щял да си го пусна към телевизора .Е па и утре е ден, може и тава да стане.

Posted : 20.02.2014 0:15
galiani
(@galiani)
Noble Member

То цяла годин ми върви все така .

Тя годината едва сега започва но ...

Никой не е по голям от хляба

Posted : 20.02.2014 0:42
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Язе думам за миналата година , ама както е тръгнало и тази годин нема да е по различна от ланската .

Posted : 20.02.2014 1:17
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member

Ми продавач-консултанката от магазина ми каза че ... сам съм щял да си го пусна към телевизора .

Епа така е казала, щото гледа реклами по телевизията (coco2)
Ама като прочете оная тема (с 30-те страници за декодера) друга песен шъ запее (coco13)

Posted : 20.02.2014 2:02
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Госин Станоев, според както го сочи науката вие пак сте на ход . Включвайки декодера и изход на RGB то на екрана се появи това което трябва да се появява.Сега дилемата е дали да убедя клиента да си го гледа на Булсат или на декодер но само на RGB, или ще мога да направя нещо да го пусна и на АВ.Давайте следващите идеи. (coco84)

Posted : 20.02.2014 14:09
(@pamporov)
Famed Member

Дай да разменим платките с панасоника, белким се оправят и двата ТВ.

Posted : 20.02.2014 14:23
 fbr1
(@fbr1)
Honorable Member

Сега дилемата е дали да убедя клиента да си го гледа на Булсат или на декодер но само на RGB, или ще мога да направя нещо да го пусна и на АВ.Давайте следващите идеи. (coco84)

Обаче трябва да знаеш, че не всеки Булсат има RGB изходи и може да се набуташ в едни глупости, дето не ти е работа.

Posted : 20.02.2014 14:30
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

може да се набуташ в едни глупости

Аз не съм и излизал от такива глупости,ще преживея и тази . angryy

Posted : 20.02.2014 14:35
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member

Госин Станоев, според както го сочи науката вие пак сте на ход .

Дотук имаш една основна повреда и един автогол. Ако продължиш с ремонта, Шарпа шъ остане без ОЕЗДЕ и може да отиде в гюма (coco2) Според стратегията на ЛАН (за лозето и баира) е ясно, че телевизора така ще го ръси попа (coco84)
Сега остава най-съществения проблем: какво ще ни излъжеш, за да не пратиш Ловешката в шопско? (coco13)

Posted : 20.02.2014 15:59
Page 3 / 7
Share: