Дай Боже всекиму такива трудни ремонти .
Haправен е телевизора.Пробил беше греца , цъфнали и двата предохранителя. Мъ нали съм шпец немедленно го зделах.
![]()
Коцев, имам предложениееее...давай вече само на ЛСД-та--там вече си шпец...
--два бушона и един грец -....другите ТВ-та за ненапреднали....
-----------------------
Аз увещавах един час клиентите да го закарат на Плевен, съответно те ми се молеха два часа да го приема и накрая двете стажанчета дето идват при мен да се учат на занаят го приеха ,свалиха капака, а аз със своето зорко око заметих почернелите два бушона , мернах греца и видях от какво са заминали предохранителите . Прекръстих се / защото телевизора е на Метрополията / смених греца ,сложих руски нестопяеми предпазители ,пуснах му 220в и пей сърце.
Синджира си идва а козата я няма....
Аз увещавах един час клиентите да го закарат на ....... . Прекръстих се / защото телевизора е на Метрополията / смених греца ,сложих руски нестопяеми предпазители ,пуснах му 220в и пей сърце.
Явно днес ти се ден....а дано и утре!
-----------------------
утре шъ направя друга далавера като на здрав телевизор наглася декодера да изкарва сигнал по RGB и тогава ще го включа към Шарпа.
Абе ученото си е учено, бая акъл (академичен) се иска за тая далавера
Дано да си налучкал декодер с истинско RGB, че това което го пише в менюто не винаги отговаря на действителността
Ми продавач-консултанката от магазина ми каза че ... сам съм щял да си го пусна към телевизора .
Епа така е казала, щото гледа реклами по телевизията
Ама като прочете оная тема (с 30-те страници за декодера) друга песен шъ запее
Госин Станоев, според както го сочи науката вие пак сте на ход . Включвайки декодера и изход на RGB то на екрана се появи това което трябва да се появява.Сега дилемата е дали да убедя клиента да си го гледа на Булсат или на декодер но само на RGB, или ще мога да направя нещо да го пусна и на АВ.Давайте следващите идеи.
Дай да разменим платките с панасоника, белким се оправят и двата ТВ.
Сега дилемата е дали да убедя клиента да си го гледа на Булсат или на декодер но само на RGB, или ще мога да направя нещо да го пусна и на АВ.Давайте следващите идеи.
Обаче трябва да знаеш, че не всеки Булсат има RGB изходи и може да се набуташ в едни глупости, дето не ти е работа.
може да се набуташ в едни глупости
Аз не съм и излизал от такива глупости,ще преживея и тази .
Госин Станоев, според както го сочи науката вие пак сте на ход .
Дотук имаш една основна повреда и един автогол. Ако продължиш с ремонта, Шарпа шъ остане без ОЕЗДЕ и може да отиде в гюма Според стратегията на ЛАН (за лозето и баира) е ясно, че телевизора така ще го ръси попа
Сега остава най-съществения проблем: какво ще ни излъжеш, за да не пратиш Ловешката в шопско?