Ти пък Пепи, ми то въпроса е в заглавието на темата. Останалото досега е плява и чесане на клавиатури.....
Съпротивлението е половин ват, ама е снимано отблизо и затва изглежда като от ловешки трафопост
Целта на научния експеримент е повредите да не се налучкват, а да се откриват с алгоритъм
Тънкостта на горния алгоритъм е откриване на повредата само с академичните методи пушиляк и гърмеж
А целта е да не се взривява цялото захранване на телевизора с първото менте:
Съпротивлението е половин ват, ама е снимано отблизо......
А плочките с каква мощност са? Много маломерни ми се виждат спрямо резистора.....
Абе Митачи имаше някаква идея за алгоритмите при ремонта, ама не знам как шъ реагира на първия опит на Шопската академия в тая насока?
Тва са плочките и резистора в мащаб 1:1, специално за теб и за Пепи:
Проблемът на тая фотография е, че не се вижда убаво баш откъде е изскочил пушиляка при научната разработка
Нямаш ли електронско захранване да пробваш дали ще запали телевизора, защото пушиляка може да излиза заради висока консумация и за това мощността на резистора да идва малка и за това да пуши резистора, другия вариант е да го вградиш под плочките и така да го охлаждаш принудително
Бе каква е тая късноесенна череша:
Ние с Пепи може вече да сме поокьоравели малко, амааа....
Абе, много го усложнихте ремонта с тия алгоритми, кво шъ си помислят от Парламента, май шъ гледат ей така
Ако продължаваш да имаш затруднения по ремонта на тивито, само свирни и шъ ти докарам децата от детската градина да му попеят та да прескочи гюма
Битието - определя съзнанието!!!
Поп требе поп а не деца от детската градина.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Децата са последния алгоритъм преди да отиде в гюма, а попа шъ му пее когато вече е в гюма
Битието - определя съзнанието!!!
Бе каква е тая късноесенна череша:
Ние с Пепи може вече да сме поокьоравели малко, амааа....
Абе и аз не съм добре с очите, ама за първи път виждам розова череша хрущялка ... с две дръжки...?
.........
Абе и аз не съм добре с очите, ама за първи път виждам розова череша хрущялка ... с две дръжки...?
-----------------------
Сега, да сме наясно. Както всеки, и аз малко от малко отбирам от фотография, ракурси, нюанси и всякакви протуберанси. Но за да не правя реверанси, ще издам тайната че първата фотография Владо я е правил при такова осветление, че не се забелязва разстоянието между обекта(резистора) и фона(плочките). А и на фокус е фона, а не обекта(Владо, с каква техника си постигнал това?)И се създава илюзията че резистора е поставен директно върху плочките, а всъщност той е на "една ръка" разстояние от тях. От там се получава и "покачването" на късно есенната череша. Е, макар и за малко. И не на всички.
Нямаш ли електронско захранване да пробваш дали ще запали телевизора
Абе имам, ама само едно
А за пробата требе да са две:
Сега, да сме наясно. Както всеки, и аз малко от малко отбирам от фотография, ракурси, нюанси и всякакви протуберанси. Но за да не правя реверанси, ще издам тайната че първата фотография Владо я е правил при такова осветление, че не се забелязва разстоянието между обекта(резистора) и фона(плочките)..............................f
Ма туй не се ли наричаше перспектива
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Перспектива, директива, всичко му отива. Но с такава светлина, ни качи на ранина, горе на черешата.