Здравейте колеги ,търся сървис менюала на въпросния телевизор ,и по точно на майн борда .Той е BN94-08117r ,това пише на лепенката .Бoрда е поливан с някаква течност и разяден в долната част главно откъм куплунга за IR и джойстика ,беше подпухнало всичко и след промиването изчезнаха няколко смд елемента ,борда не стартира и няма стендбай -лошо начало ,но се надявам да чака команда ,не намирам схема за модела ,от електротаня и от още един сайт ми дава друг борд за модела ,има ли някой схема на този борд ?
https://www.fishev.bg/Default.asp?m=art ... icleID=266
Имам борд Бонус платка фотоприемник ако се наложи
Редактирах си поста за да не се сърди никой ,и особено г-н Фишев .
За съжеление нищо не разбирам от новите телевизори ,инак бих ти помогнал !!
-без схема не мога да продължа ,ако не искат -здраве да е ,губи се смисъла на форума така .
И след като твърдиш че си ги ремонтирал гаранционно във колко сервизни от последните 7-8 години си виждал пълна схема на меин борда След като твърдиш че си бил толкова обротен в гаранционните нямаш ли контактите със колегите в телефона си Едно две обаждания и си в бизнеса Или само ревеш тук Ако изобщо си виждал сервизно на самсунг и какво очакваш за да има смисъл форума някой да седне да ти чертае схема ли Отеглям си офертата за борда
Фишев ,аз вече съм казал на клиента за твоята оферта и се бяхме разбрали ако не тръгне неговия до няколко дена ,да ти пиша да го пращаш .Не се сърди Фишев ,няма да разваляме покупката за нищо я .
п.п Аз само работех там ,сервиза не беше мой и аз лично нямам такива контакти за които спомена .
Колега Фишев ,последно продавате ли борда или да търся друг ?
Ще се търси борд ,този не можах да го подкарам .
Поздрави на всички колеги !