Спокойно .Патроните на пищова са халостни.
Синджира си идва а козата я няма....
...... Това "мушката" нали не значи , че ще носиш оръжие ?
Сигурно има пищовввв....
-----------------------
Таман имам сега стажант при мен да види ,че въобще не му трябва да се залавя с тази работа ,защото като стане професор /демек на години/на какъв хал ще е
Хи,хи хи ,вчера правихме захранването на една плазма и два пъти свалихме бушона в таблото След като гръмнахме и новозакупеният 12левов транзистор направо поръчах един нов блок за 50лв .Момчето гледаше изумено и аз му обясних ,че както сме я подкарали ще гръмнем трафопоста
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Бе като разбра че ще идвам ,почна да си признаваш кви ги вършиш.Иначе по форума всички се пишем за чиста вода не напита .
Ама тя сагата не свърши до тук .Да не казвам кой ,там дето си поръчах блока ми звъннаха и ми казаха че сгрешили и пратили блока по куриера във Варна Хем се познаваме лично и сега се налага утре да ходя на работа ,да си посрещна блока ,че бях обещал на човека тая вечер да си гледа мача
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Нищо чудно .Шопска му работа .
Абе той може да си го гледа мача в некоя комшийка . Услуга си му направил
Въпроса е дали има комшийки , които уж гледат мачове
Момчето гледаше изумено и аз му обясних ,че както сме я подкарали ще гръмнем трафопоста
Обясни на момчето, че в такива случаи в трафопоста се слага "Чирясло" и патента е на ЛАН.
Битието - определя съзнанието!!!
Ами ще ти отговоря подробно сега.Захранването ,инвертора и лампите работят като ги пробвах по следния начин.Подадох 5в през съпротивление 4.5ком към първо краче на куплунга дето пише on/of . подадох и 5в пак през съпротивление 4.7к на трето краче на тоя куплунг и лампите светнаха...
Номера с 3 краче на тоя куплунг е болшая Ловешка череша
Може ли през следващите 10 страници да измислиш нещо по-достоверно?
Въпроса е дали има комшийки , които уж гледат мачове
Както се казва, някоя комшийка, която от 3 месеца не е гледала мач.
Лъчезар Арнаудов
Не било компютри ами компоти, и не ги били изнесли ами ги върнали...
Не било компютри ами компоти, и не ги били изнесли ами ги върнали...
Стига си се разхождал из интернета,ами си гледай твоя.....
-----------------------
Браво адашче.Шопята пак са слънчасали .