Да успокоим топката момчета .Всички сте прави .И Иванчо ми прати бин преди ден,аз уж го записвах /а дали бях успял не знам/,вчера го изтрихме и оставихме паметта празна и напредък няма .
Славо също е прав,че имало Т-КОН ,сега го видях под ламарината .Отпоих паметта с мисълта да отида пак при колегата и налея бина от zapad.Направих грешка като взех да изправя крачетата и едното крайно здаде багажа.
За сега свивам байряка и ще го разпъна чак след 10 дни.
Синджира си идва а козата я няма....
Да бе дааа ! Кой ше чака 10 дена на осма страница . Ша ни провиснат топките от толко чакане . Ти си пиши , че уж нещо си правил и ние ще се правим , че Ти вярваме , и е така ще си минат 10 дена и 20 страници неусетно
Аз макар и шоп да съм другата седмица ,пак ще пиша и ще аргасам Петреско на работното му място за думите които написа по мой адрес.Още не е разбрал с кого си има работа .
Направих грешка като взех да изправя крачетата и едното крайно здаде багажа
Тя тая памет вече е за Осъма , ами иди налей по един дъмп на доматите в кочинопарника, че цяла седмица няма да те има.
Не е невъзможно да се възстанови , но не знам дали ще се хванеш?
Това е по-малкия вариант (дясната) и си работи и до днес с ново краче.
Да мъ бие човек по главата защо вчера върнах трима клиента с такива тънки тиливизори.То ремонта им бил баламски лесен.
Ехееейй , тея са били лесните -за една малка жичка и сега пътуват към Софето да им вземеме паричките
Ми има го и тоя момент в нашата работа .Както се казва: ахмак лозе копае-юнак вино пие.И при нас е така .Един се бъхти с трудни дефекти ,друг обира парсата само с надути кондензатори.
,друг обира парсата само с надути кондензатори.
Ooooooo !!!! това си е КОЛОСАЛЕН ремонт бре . Говоря за малката жичка в онова кръглото стъкълце ......
.............. за думите които написа по мой адрес.
То това не се брои щото е писано след 22 часа пък и да съм излъгал нещо
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
В понеделник като ти цъфна в сервиза шъ видиш кон боб яде ли .
В понеделник като ти цъфна в сервиза --със САМСУНГА--шъ видиш кон боб яде ли .
Тъй, тъй.......
-----------------------
Телевизори по шопско не нося ,защото два носих преди години и после и от двата нищо не стана .
Хахахаха !!! Професоре видя ли как ти модерираха поста . А така да видиш колко е хубаво
Е, на набора е позволено да прави академични преработки в темите ми.
Я тъкмо си ми паднал на мушката ,гледам че и ти си шоп и ако си наблизо до кв. СТРЕЛБИЩЕ дали не можем се видя през седмицата там при Пинко.
Па как да не може , напротив , ще ми е много приятно . Това "мушката" нали не значи , че ще носиш оръжие ?