Що не му забодеш едно кино за проба
ЗАЩО ПРИ ДАДЕН НАКЪСО ЕМИТЕР КОЛЕКТОР НА ВУ11 ПРИ НАТИСКАНЕ НА БУТОНА ЗА СТЕН БАЙ НА ДИСТАНЦИОННОТО ,ТЕЛЕВИЗОРА СЕ ГАСИ !!!!!!!
Тов.Академик, не викай и не се ядосвай Причината за това гасене е друга и няма връзка с повредата на адашчето. Ако много държиш, мога да те светна срещу шише истинска (може и от клиент) Ловешка В случая кондиката е друга, не винаги гърмежа и пушиляка се получават с 25 квадрата тел
Добре де ,напиши тук как става тоя номер пък само аз ще го прочета ,другите няма .Вчера с адашчето така и не можахме да разберем как се гаси .
За основния дефект му препоръчах да смени цокъла а ако няма такъв да отвори тоя и да види дали вътре не става нещо та да фърчат искри .
Синджира си идва а козата я няма....
пък само аз ще го прочета...
Абе опитваш се да ме качиш на черешата, ама първо изпрати Ловешката и тогава шъ четеш
Ич не се опитвам да те качвам на черешата ,защото ти не си и слизал от нея.
Епа не слизам, за да не се напъваш да ме качваш
Абе аз хептен са ушашавих , какво се търси в този телевизор, това че отнейде прескача искра или опити да се разбере кой спира Н импулса .
Ето шъ тъ светна веднага. Че киното е за гюма, няма две мнения по въпроса, а интересно ми е как при даден накъсо емитер колектор на ВУТ11 телевизора се гаси с дистанционното, демек кой спира Н-импулса
А като го офнеш мерил ли си identa какво има на него?
Тва не съм се сетил да видя
Щом не спира +В, какъв е смисъла от тоя мост?
За момент прекъсва , но при положение че проца не е минал в стен бай , пак отпушва BUT-а , но през това време вече тхо-то е прекъснало 8-те волта към 8361-то и спират Н-импулсите, та моста съм го сложил да видя като цъкне какво ще спре или изпуши.
Трудно ще се замери драйверния сигнал
ако го мериш с ролетката, наистина е трудно
много процесори заработват след връщане на сигнал от ТХОа.
Ай обясни ми тогава, как ще заработи тхо-то , след като процесора не е пуснал Н-импулс, или някакви извън земни сили пускат тхо-то и той подава импулс на проца и той заработва
Процесора подава първоначален импулс за да тръгне ТХО, след това ТХО връща напрежение към процесора за да го отключи. При липса на този сигнал, процесора отчита ТХО като дефектно и се изключва, но не е така при всички телевизори. Има и телевизори с един общ ключов транзистор на захранването и ТХО. Затова трябва да се измери в момента на включване.
Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионализмът не е в това да не допускаш грешки, а да си направил всички възможни грешки, в най-тясната област.
ЗАЩО ПРИ ДАДЕН НАКЪСО ЕМИТЕР КОЛЕКТОР НА ВУ11 ПРИ НАТИСКАНЕ НА БУТОНА ЗА СТЕН БАЙ НА ДИСТАНЦИОННОТО ,ТЕЛЕВИЗОРА СЕ ГАСИ !!!!!!!
Тов.Академик, не викай и не се ядосвай Причината за това гасене е друга и няма връзка с повредата на адашчето. Ако много държиш, мога да те светна срещу шише истинска (може и от клиент) Ловешка В случая кондиката е друга, не винаги гърмежа и пушиляка се получават с 25 квадрата тел
Алооооооооооооооооооооооооо. Някой шъ подскаже ли далаверата как става ?????
Тов.Академик, ако не си разбрал какъв е дефекта, шъ требе да изпратиш една Ловешка на адашчето, за да те светне
Ако имаш въпроси по филма (в който искаше да го вкараш), в цитата е написано къде да изпратиш Ловешката
Па ако си мислиш, че нема по-големи академици от тебе, то дълбоко се лъжеш:
Процесора подава първоначален импулс за да тръгне ТХО, след това ТХО връща напрежение към процесора за да го отключи. При липса на този сигнал, процесора отчита ТХО като дефектно и се изключва, но не е така при всички телевизори. Има и телевизори с един общ ключов транзистор на захранването и ТХО...
Дефекта е ясен, но последствията са не ясни. Владо, и две ловешки да прати академика, пак няма да му кажа , щото и аз не знам защо спира Н-импулса при прицъкване на кинескопа
Демек казано с една дума -нищо не е ясно.