С кофти лампи е и няма да се сменят за сега, та се пита в задачата как да му дергосам защитата, за да поработи евентуално още малко Тук има няколко дадени вариянта за тая далавера, обаче за момента нещо не успях да се справя, не става нито със светодиод на 4 ти пин + 5 килоома резистор при това положение напрежението на 4 ти пин е 1.88 волта, а там пише че трябвало да е между 1.8-2 волта (без намеса там е около 5), та при 1.88 волта лампите се палят на половина и пак изключва, не става и само с червен светодиод на 10ти пин към маса, при тази проба свети нормално, но след 20-30 секунди пак гаси подсветката
Провери за всеки случай малките / пф /--сини/ С-та..
-----------------------
1 ви крак директно на маса.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Тука е на 960 ,но може би е еднакво.
Синджира си идва а козата я няма....
С кофти лампи е и няма да се сменят за сега, та се пита в задачата как да му дергосам защитата
Паралелно на кофти ламБата добавяш няколко pF/5kV докато се изравнят импулсите към обратната връзка
Не стана с 1 ви крак на маса, за сега го зарязах утре ще го умувам пак, че ми писна от него
за сега го зарязах утре ще го умувам пак, че ми писна от него
Кога го почна, кога ти писна ,още не сме стигнали 15 та страница
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
, ....за сега го зарязах утре ще го умувам пак, че ми писна от него
Академичен подход-слагаш го под масата за 2-3 дни....и после като го включиш---тръгвааааа...
Време е
-----------------------
Академичен подход-слагаш го под масата за 2-3 дни....и после като го включиш---тръгвааааа...
Ганчо първо се почва с обиколки на сервиза с ТВто а после ако не тръгне чак тогава под масата и пак ако не тръгне ... в гюма .
Кога го почна, кога ти писна ,още не сме стигнали 15 та страница
Още сме на първа страница---ранко му е ощее...
....Паралелно на кофти ламБата добавяш няколко pF/5kV докато се изравнят импулсите към обратната връзка
Пък и не е пробвал още всичко..
-----------------------
Абе ние убаво го засилихме към гюма, ама не разбрах това дето го ремонтираме дали е телевизор?
Монитор е.
За малко да стане сакатлък, процедурата (гюм-гиби) за монитор е друга
Няма да стане сакатлък ,защото от другия форум почнаха контранастъпление спрямо нашите изследвания.
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=15730
Синджира си идва а козата я няма....
Не се притеснявай тов.Академик и недей да спамиш темата на Жоро
Тва не е контранастъпление, а първи стъпки в Енциклопедията
Конкуренцията тепърва шъ требе да открива закона на Ом за пушилека, закона за гърмежа, закона на Киркоцев, па тогава да се мери с ЛАН