Шасито е HD-1482-SANYO проца е LA76936Y-7N, дойде с оплакването че не тръгвал с докосването на единия крак на кварца със сондата на осцилоскопа за да видя за генерации и стартира нормално та си рекох фасулска работа, да ама не Смених кондензаторите на кварца с 2 по 15 пико, че такива намерих неговите бяха по 18 тръгна нормално управлява си се от всякъде, реших че е готов бих му капака, обаче след половин час загуби обща синхронизация Пак разглобяване, смених кварца без да го затварям тоя път го пуснах да бачка изкара 1 ден и сега пак е без синхронизация Прекопах захранването на проца всичко е наред, пробвах с дъмп и с FF пак няма подобрение, веригата от която проца взима импулси от тхо също е наред, та се пита в задачата нов кварц ли иска, защото тоя го дергосах от шаси, кондензатори по 18 пико или има някакъв друг пиниз тука
Проца влияй ли се от температурата
Пробвах с нагряване няма промяна, сега мислювам да му пусна силна струя кислород от оксижена и да пробвам да го охладя
И аз като съм на плажа на морето губя всякаква синхронизация кат гледам голите каки..... , обаче веднага си я връщам(синхронизацията) кат ме погледне строго моята кака....
Шасито е HD-1482-SANYO проца е LA76936Y-------------- Прекопах захранването на проца всичко е наред, пробвах с дъмп и с FF пак няма подобрение, веригата от която проца взима импулси от тхо също е наред,
Говорим за 44кр. на проца-?--..и след това 20кр ... ---нали ?
Май пак ще пускаш Осцила два пъти--при здрав ТВ и след това при развален..
-----------------------
На 44 ти крак всичко е ОК утре ще видя какво е положението на 20 ти
Стигнах до 20 ти крак и нямаше нищо интересно там само едно ниво 3.7 волта, обаче имаше и прекъснало електролитче 1 микро та го смених и за сега работи, обаче не бързам да се радвам
Стигнах до 20 ти крак и нямаше нищо интересно там само едно ниво 3.7 волта, обаче имаше и прекъснало електролитче 1 микро та го смених и за сега работи, обаче не бързам да се радвам
Ако е това--добре ---ама от ТХО до 42 кр. има май 2-3 диода и... шъ требе да ги сменяш заедно, ако не е нещо другоооо.....
--вече му е време!
-----------------------
Неото е на 24 часови проби, току що си налях една ледена ракия от фризера и поливам победата над него утре тоя кошник, ако работи смятам да му бия капака
Дано не си ги затрил болтовете на капака ,че шъ го лепиш с тиксо.
Синджира си идва а козата я няма....
си налях една ледена ракия от фризера
гледай да не те пресече само
Взел съм предпазни мерки с топли шишчета от скарата