Малийййй ...... чак до диафрагмата стигнали наште , след 10 листя и аурата ще промените .
Малийййй ...... чак до диафрагмата стигнали наште , след 10 листя и аурата ще промените .
Те тъй е ,по Академичному работаем....
-----------------------
Ами и диодчетета в топлата страна бяха набедени, че и кондерчетата-сега се сещам, че С918-5.6 nF май не съм заменял. А със сигурност С 910-821 pF не съм, защото нямам под ръка такъв.
Може и във вторичната /диодчетата / -нищо ,че са уж ,,ОК.... <<
//820 пф--1,0 нф--може /
-----------------------
То че може и 1.0 нф може, мисълта ми бе, че нямам от тия "сините" с такова пробивно напрежение. За семе даже не се намират при мен, а диодите във вторичната също са преминали фазата на съмнение-чрез подмяна-ама не! Ефекта е нулев и шума си остава.
То че може и 1.0 нф може, мисълта ми бе, че нямам от тия "сините" с такова пробивно напрежение. .
Ама то може и да не са ,,сини ,,--има и други на 1600 в //1000 в //!!-малко по големички са... ,,кафевички ,,--
-----------------------
Ама то може и да не са ,,сини ,,--има и други на 1600 в //1000 в //!!-малко по големички са... ,,кафевички ,,--
Аааа ... Ганчо на това място трябва да е син .
П.С.Пиша че се шегувам да няма сърдити после .
Аааа ... Ганчо на това място трябва да е син .
П.С.Пиша че се шегувам да няма сърдити после .
Може, може--днес сичко можеееее
-----------------------
с епоксидна смола ще стане най-добре,редичка...тамън ша вл'я насякъде из процепите.