Петреско ,шъ тъ изям барабар с дрехите. Защо каквото напиша го свързвате все с трибуквието .
Имах предвид тая среща .
http://repair-bg.com/showthread.php?t=1579
Синджира си идва а козата я няма....
Кой магазин продава такива боклуци .
При тебе не може да се случи това, щото не си член на трибуквието
Още съм в болницата, сега чакам да ми сменят превръзката и се прибирам та ще видим кон винкел яде ли като се прибера
Бре ,какво пострада .Аз оня ден ,миналата събота щях да гушна прасковата за малко ,че ми се отчепи предната гума на Реното с 75 км в час .Скъса щарнира ама слава Богу оцелях
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Още съм в болницата, сега чакам да ми сменят превръзката и се прибирам та ще видим кон винкел яде ли като се прибера
Пак избега по тъч линията .Можеш да пишеш от болницата а не можеш да направиш забележка на твоя градски.
Тя някоя медсестра го държи за винкела а ти да пише.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Не съ защитавайте като сте нагазили лука . Ако аз напиша думата трибуквие одма сиктиросва сестрата и ми се изежва .Ама нали адашчето е я написало то требе от болницата да излезне и чак тогава да вземе отношение .Знаем ги тия номера .Не сме вчерашни.
На теб ти е забранено да пишеш трибуквено .
Така е .Делим са на наши и ваши .
Делим са на наши и ваши .
![]()
![]()
Каквото горе, такова и долу .
Така е .Делим са на наши и ваши .
![]()
![]()
Не ,на всички ние и ония.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Пиша чак сега, че не ми е добре днеска и до сега съм лежал.Сутринта пуснах ТВ-то от мрежовия ключ и както предположи Old4 дали ще тръгне след по-дълъг престой изключен , е не тръгна ..... светодиода си мига до без край, пак съм в изходна позиция .И като не ми е у ред и хич не ми се занимаваше, седя и го зяпам, по едно време взех да почуквам по платката, да я суча по диагонал и взе че тръгна - картина, говор , всичко.Гася го от дистанционното, изчаквам палко , пак го стартирам от дистанционното и си заработва ..... до следващо вадене от контакта .
И ми писна и се прибрах .
Утре ако съм у ред, ще се заемам пак да го ровя ......
....до сега съм лежал......
И ми писна и се прибрах .
.......
Ей това е сервиз! С легло!
Търново не е като Пловдив та да няма едно легло в сервиза си .