Хайде предвеликденска темичка. Работи си перфектно, само дето като престои доста дълго време на стенбай след това не излиза от него, диода от червено минава уж в получервено, ама развивки и говор йок. Ако го изключа от мрежата и пак го включа си тръгва нормално веднага. Захранването е май с 3-те транзистора( не съм го отварял още). Преди да почна да го чопля, някой имал ли е нещо подобно като дефект? Та да не пускам сега за щяло и не щяло уреди, осцилоскопи и т.н. И без друго времето е кът, яйца трябва да се боядисват, агнешко да се пече....
Ми според ЛАН първо се сменява транзистора 1015 до оптрона в напечената част. После останалите ....
Синджира си идва а козата я няма....
Поне го отвори!
Никой не е по голям от хляба
има един 4.7nf във веригата на 1015 ,смени го с 47nf.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Абе то като се отвори и вече е лесно. Номера е да съм подготвен и да стои колкото се може по-малко време отворен. Че въздуха тук е много запрашен и вреден за чарковете.
По Кършияка не се надуват а се свиват кондензаторите.
Не уцели, аз съм в Кичук Париж, не Кършияка...
Все в Пловдив сте.Виж Фараона е друга бира.
Все в Пловдив сте.
Да бе ама от единия край до другия, сигурно е повече от, до кочинопарника
Все е Пловдив, ама в този квартал една улица дели македонски преселници от тракийски бежанци! Една и съща улица до едно место се нарича Скопие, от там нататък Георги Кондолов! Има обособени групи и от преселници от Родопите. Революционен квартал! Карашик...
,, ... Дай ми поне един шанс! ,,--края на един виц ....
-----------------------
Утре вземи го отвори че се изнервихме вече
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Утре вземи го отвори че се изнервихме вече
Еее, спокойно де. Има време(страници), а и ТВ е "предпродажен", зор няма. А и тази седмица съм на половин работен ден, Великден иде!