Няма подсветка. На инвертора имаше два изсъхнали кондера 220/25в. след замяната им 12-сетте волта липсваха измервам 1.1 в.
При изваждане на куплунга от инвертора на него си има 12в. при поставяне отново падат на 1.1в. Подадох директно от захранването 12в. на инвертора и подсветката дойде. При проследяване на веригата, открих на Т-кона прекъснал SMD предпазител 5 А, но той е, като въшка и нямам такъв, та да попитам: Какво да сложа на негово място? Защото ме е страх да го оставя с моста, или да го дергосам с тел?
П.П. Оправих ги, не съм обърнал внимание, че на апарата беше зададен голям фолмат.
Битието - определя съзнанието!!!
Адаш как успя да качиш такива големи снимки?
Ето предпазител:
http://k99bg.com/Default.asp?Operation=2&Art_ID=FUSE%20F1206%205A
Няма подсветка. На инвертора имаше два изсъхнали кондера 220/25в. след замяната им 12-сетте волта липсваха измервам 1.1 в.......... открих Т-кона прекъснал SMD предпазител 5 А,
Не бях срещал, инвертор да се захранва през т-кона
Иване, куплунга за инвертора излиза от т-кона, заедно със захранването, през въпросният SMD fus-5 A
Към адаша: незнам защо излезнаха с такъв огромен формат снимките два пъти ги трих и качвах.
П.П. Благодаря за линка, не знаех, че при Емилия има.
zx4rrr явно грешно съм се изразил, това че аз не съм срещал, не значи че няма
Нещо не схванах, като не си закачил куплунга към инвертора, на него си има 12В, като го закачиш, падат на 1.1В, и за всичко това излиза виновен един изгорял предпазител? Така ли?
Явно е така, защото импровизирах предпазител и тв работи вече 30мин. и още нема пушилек , а тези 12в. при откачен куплунг от инвертора, вероятно идват от друга верига, но с по-малък ток недостатъчен да захрани инвертора и затова падат на 1.1в. Меню излиза, опциите се регулират, но още не съм му пуснал сигнал.
Такава череша и академика не може да посади
Абе явно предпазителя е "черешов" под товар "кляка".
Абе явно предпазителя е "черешов" под товар "кляка".
Те така са те новите модели
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
....а тези 12в. при откачен куплунг от инвертора, вероятно идват от друга верига.....
Това по-добре да не го беше писал....
Те така са те новите модели
А може би само този модел ?
-----------------------
Това, което съм написал е 1:1 нема никакви череши, никакви дюли.
Балансо не ти е у ред, бий на кармазъ
-----------------------