Шасито е U1,на телевизора е подадено 24 в. вместо 12 и резултатите са потресаващи, дори и Академика не може да сътвори такъв пушиляк
На 220 в. всички напрежения са нормални, но инвертора не тръгва, 12 в. кляка, но като откача дросела, който ги подава към опушената част си идват нормално. Хич не ми се дърмолечка по взривената част, та, ако на някой му се намира такъв борд да свирка. Борда е: YTF194-09
Битието - определя съзнанието!!!
Закови му един външен инвертор и се в джаза.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Малко спирт и два или три чипа и няма да е вече толкова страшно .Обикновено най- страшно изглеждащите неща най лесно стават
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
1.дори и Академика не може да сътвори такъв пушиляк
2.Хич не ми се дърмолечка по взривената част, та, ако на някой му се намира такъв борд да свирка.
1.Академика насреща да му бягаме неможем го стигна , от неговия пушиляк по цветен и голем нема .
2.Уж си ученик на Академика а търсиш ново захранване , тури му първом едно две електронски ама от ония по старичките поле нещо китайско и най накрая го засили към гюма и да си дойдем на думата .
от неговия пушиляк по цветен и голем нема
Тва беше отдавна
Сега е на последно място в класацията по тоя параграф
Благодаря за ценните съвети, шъ ги изпълня сите, ама първо шъ накисна борда в кофа с ракия, та да види той, кон боб яде ли?
Ама трябва да е ловешка щото с друга не е пробвана тая далавера.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Ми той шъ ръждяса в ловешката бре, защото тя е от Осъма
Продължавате да си лаете торбичка с хляба, ама тънко шъ акате.
Синджира си идва а козата я няма....
Нищо чудно(с този "темп" на лаене) да се достигне "ниво" и за невъзможност за последното.
Модерирано от Фишев Предупредих те нещо ти продължаваш Заминаващ към БАН листата с този ник и директно със всеки следващ
Некои другари си мечтаеха за винкел:
Не е ли крайно време винкело да заиграе
Хайде да им е честито и да почерпят!
Извинете тов.Академик, може ли да си редактирате тия драсканици?
Тва са заплахи за физическа саморазправа с некои другари от форума
Обикновено най- страшно изглеждащите неща най лесно стават
Да, верно е! След смяна на тези два сокаджика и няколко резистора всичко си дойде на мястото, с изключение на това, че инвертора не тръгва
След задълбочени замевания с дърводелския метър, в инверторната част открих империалиста, беше с ликаж
За проба го сложих на пералнята, но сложих маркуча по-далечко за да не стане некой сакатлък
За по-добра картина използвах ето тази антена:
Само да попитам изобретателя на това уникално техническо съоражение: Дали, ако картофа е обелен, картината шъ е по-добра и вилиците требе ли да са сребърни?
Аз мисля ,че и с кюфте ще стане
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Аз мисля ,че и с кюфте ще стане
А много бързо може да остане и без антена......