Тази сутрин му смених кондерите и още се тества, та за гюм е рано. Иначе 3 дена работи по цял ден без да изключва. Оргиналните обаче бяха на 2KV ей такъв бичим
Смених ги с такива на 630 V както е по схема
Ми то тия на 2 кв не са издържали та тези ли .Колко показваха ако си ги мерил.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
И двата показват точно по 14 nF
Някой ще да е ровил този телевизор, и да ги е сменил. Аз такива модели кондери не съм виждал
в тези телевизори, не че съм виждал безкрайно много де.
Ей ся го отнесаха че е нямали какво да гледат ако направи някакъв номер пак ще кацне и ще го ръчкаме отново
На горната снимка кондерите хич не мязат на оригинални, а тези жълтите ..... нямам добри спомени от тях, ама дано се лъжа.
До събота имаш още време! До тогава си намери подходящ кондензатори --турски, китайски, руски......на 1000в или 1600 в--които стават за ,, к-е ,,--обратно ходови демек.....//не такива жълтички -на цвят--и размер...///
-----------------------
На горната снимка кондерите хич не мязат на оригинални
Такива са адаш
И на мене тия жълтите не ми вдъхнаха доверие, ама такива имаше в магазина. За сега ще работи с тях щото го отнесоха пък времето ще си покаже дали е било от тях и дали ще кара с тях
И жълтите стават само требе да се дублират с по дебела жица и пей сърце.
Много поздрави от морето и за акъля даден от там.
Синджира си идва а козата я няма....
Много поздрави от морето ......
Млазе ти!
-----------------------
Морето,както и електрониката са ми до коленете.Няма дълбоки неща за мойта душа.
Синджира си идва а козата я няма....
Тая пущина пак ми е на масата Сега оплакването е, че трудно се включвал сутрин, гаснел диода и не тръгвал трябвало да се изключи от контакта и пак да се включи на няколко пъти и тогава зацепвал , иначе ония ефект със самоизключването се е оправил обаче при мен работи та се къса и не ще да си покаже номера Пак го прекопах из начало това захранване и пак си е наред нищо ненормално не открих
Остави го на стенбай и сабалян го щракни да видим къв ще го измисли.
Ако не те затруднява, утре виж по колко нф са ,,все още ,, жълтите кондерчета които
постави последно . Ей тъй за спортаааа......
-----------------------