Въпросното телевизорче не излизаше от стенбай, имаше 15-тина цъфнали кондензатора и след смяната им заработи нормално. Държах го 1 час на масата и работи без забележка, бих му капака оставих го да работи и след 20 тина минути ми направи номер Както си бачкаше загасна целия телевизор обаче по много странен начин диода за стенбая свети много слабо и няма управление нито от пулта нито от локалната, след като го изключих и го включих от мрежата тръгна и вече час си работи, ама се чудя и друг дефект ли има или още нещо по захранването По данни от клиента преди 5 месеца е ремонтиран и пак така е гаснел и диода е светил слабо, а освен по захранването другаде не беше ръчкан
дай някакъв номер на това захранване
Утре сутрин като го отворя пак ще видя кое беше захранването, мейна е 17MB22-2 ама захранването не го помня баш кое беше, ама след половин час работа след първото забиване пак направи номер ама този път мина в стенбай и след това се управляваше та утре ще го ръчкам пак
Захранването е 17PW20.1, сега пак го прегледах, всички напрежения са бетон без пулсации включително и 380 те в топлата част, оставям го да бачка и ще го дебна да видим дали ще си направи номера и от къде ще излезе
Онези двата кондензатора в дрейновите вериги на основния стабилизатор що не ги видиш, по 15 нано на 400 волта. Тези захранвания от там си имат проблеми често.
Чакам го да си направи номера че тази сутрин работи та се къса, разглобих го и от 9 до момента не е спирал
Чакам го да си направи номера че тази сутрин работи та се къса, разглобих го и от 9 до момента не е спирал
До сега да беше сменил тези два кондензатора и пак да си го чакаш....да се развали, ама този път да е със затворен капак !
Ама ...
-----------------------
Ми младост,то да е ку........ да го набиеш ми то акъл не влиза.Като не слуша ще му развали болтовете от отваряне.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Ми ... ще му развали болтовете от отваряне.
и затваряне....
-----------------------
АААААА капака само му го нахлузвам без болтовете така че няма как да се повреди нит капака нито кутията, в понеделник ще ги сменя тия ваджии и ще видим дали е от тях далаверата
Абе някой слага капака без да му завива болтовете и като дойде клиента и го понесе , то капака му остава в ръцете, а телевизора на земята . Скоро по Пловдивско имаше такъв случай изнесен в интернет страниците .
Синджира си идва а козата я няма....
АААААААААААААААААААААА май ще се обиждаме
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Истината не е обида, казва др. Коцев.
Синджира си идва а козата я няма....
Ти, остави истината, ми малкия да казва стигна ли до гюма lcd-to