Като намеря истински транзистор ще го видя, ама на 99.99% съм сигурен че е от кондера в драйвера цялата далавера
Гошо, там става любой транзистор казано по руски.Смени си кондензаторите към колектора и към драйверния траф, виж има ли квац към схемата от която идва Н импулса и го припой или смени .Пускай с какъвто транзистор ти попадне пък после чакай за някакъв уж по истински.
Синджира си идва а козата я няма....
Адаша ми е приготвил транзистор от 1 седмица, днеска ходих до него, ама забравих да го взема та утре, ако е късмет ще видим кон боб яде ли
Някой колега го е обидил на лични, ама не ми каза кой и защо
Лошава работа .За това май личните съобщения да ги трием без да ги четем.
Козата си сакала пръча, след поставяне на истински транзистор телевизора си заработи като нов, за над час работа радиатора е едва на 35 градуса. Та адаша печели кило ракия, като отлежи, а квазера стана поредния магазин в Пловдив, в който няма да ми стъпне кракът повече
Та адаша печели кило ракия, като отлежи,
Бе ти колко ракия обеща още на зелено неотлежа ще имаш такова количество да дадеш Да не стане твойта ракия мит като Ловешката То верно Марица е по пълноводна от Осъма Тия Квазер живилиса бре едно време когато имаха магазин в Сф доста пазарувах от тях Собственика не се ли казваше Любо
Ракия имам 1 120 литров бидон, ама още е прясна на 2 седмици е Живи са имат 1 магазин, ама и при тях се е напълнило с ментета, то вече да се чуди човек от къде какво да си купи
Жорка така както си го написал /1 120 литров/ ще ти прати някой митничарите. Или е един 120 литров
И за 120литра пак подлежи на акциз.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Вече ракията е в 10 литрови туби, така че не могат да ме хванат по бидона
Абе погледнато реално то данъчните четат всички форуми и си водят бележки .
Най добре ще да овреме да прекараш през гърлото та данъчните да останат с пръст в устата .