Аз пък все се чудя, що като отворя този сайт ( http://www.sandacite.net/ ), ми излиза ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА!?
Струва ми се,че който издържал на тоз детектор //демек ,че не лъжи //---не го регистрирали в тоз форум..
Пак ядеш буквиииииииииииииии
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Телевизора отлежа една седмица и сега отново е на операционната маса. Днеска се очертава ден за дърмолечкане по него .За целта шасито се изважда от телевизора и се поставя на работната маса.Клипса се слага в найлонов плик за да не те прасни високото ако евентуално заработи захранването .
Според изчетените писаници и сравняване на датите на двата естеера се стигна до заключението че оригинала G8656 може да се замести с G5653.Та в момента на шасито съм поставил нов G5653.
Пита се в задачата ,кое го запира да не работи?
Синджира си идва а козата я няма....
Клипса се слага в найлонов плик за да не те прасни високото
Пита се в задачата ,кое го запира да не работи?
Te затова не ти тръгва Требе да се сложи у буркан
На 4-то и 5-то краче, какво има?
Адашче ,отиди на 5 страница и там съм дал каквото ти требе.
С фазомера нема да стане, слез до мазето и извади осцила
И внимавай случайно да не тръгне, че през тоя найлон щъ изплющи високото
Абе при пускане се опитва за малко да даде някакви импулси във вторичните вериги ама бързо предават богу дух.Остава само да пулсира напрежението в топлата част на 4 краче от 12 до 15в.Уж няма каротко замикание във вторичните вериги Оптрона е сменен профилактично.Все си мислювам че ще си сака оригинален естеер.
"...Все си мислювам че ще си сака оригинален естеер. "
Ако естеера е нов от магазина, дали не е възможно да е направил автогол.
С оригиналния и баба знае, промени нискоомното съпр. към 2кр. и виж дали шъ изпуши
Аз купувам само здрави части. Просто ги познавам от пръв поглед.
Постигнах известен резултат -При пускане за две секунди и зайде светне красната лампочка и после потухне.През ти две секунди меря на +В 75в и на другите дето са по 16в стигат до 10в.При повторно включване нищо не се появява . Трябва да се разреди електролита след греца и при пускане отново идват тия напрежения отзад.
Съпротивленията са две и толкова с малко части от ома са че даже и най точния уред го дава като пълно късо ,демек 0.25ома. е едното а другото 0.47
"...Просто ги познавам от пръв поглед. ... "
Така е, това е ясно, несъмненно.
Ама щом и в Германия успяха да набутат ментета/технологичен брак, а иначе на външен вид са си оридж/, та затова.
Аз купувам само здрави части. Просто ги познавам от пръв поглед.
Ма ти купуваш части ли !!! Аз само ги слагам под пирамидата и след половин час са вече здрави
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Досега да беше му сложил едно друго захранване по оня айляшки начин, дето кандидат академиците не го харесват, та да провериш останалото освен естера.
На осма страница сме още бре Фикрет. Пък и дойде още наплив 6-7 рекламации и пак го зафтирям под масата да отлежава .
Много некачествено работиш.6-7 рекламации са бая ,кой ще плаща.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg