Notifications
Clear all

HISENSE TF2111EU не работи захранването РЕШЕНО !!!?

203 Posts
22 Users
0 Reactions
74 K Views
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

ЛАН нищо не може да каже .Такова нещо още не му е минавало през акъля. icon_e_biggrin.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 05.02.2015 23:48
chavdar68
(@chavdar68)
Reputable Member

Тръгнахме от един STR, а вече се облизваме за цаца с биричка на плаж с чадъри и шумящ прибой [icon_lol.gif
А сме едва на 3-та стр. Добре е форума като се върне по стария си табиет . [icon_lol.gif

Опс ..станало 4-та стр.

chavdar68@abv.bg

Posted : 05.02.2015 23:53
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

който и да стане модератор,то кервана си върви в избрания от него път и за отклонение не може да става и дума . [icon_lol.gif

Posted : 05.02.2015 23:58
DeepFish
(@deepfish)
Honorable Member

Абе този "среден ръкав" малко двусмислено ми звучи...

Глей ся къдей. Няма да повтарям.

Posted : 06.02.2015 0:05
(@anonymous)
Noble Member Guest

Абе то с всичко наготово, всеки може.
Имаше навремето едни "блокчести" Грундици. Вътре са 7-8 блока, и на всеки светодиод.
Диод горит, - не имеет проблем,
диод не горит/не светитится/ - имеет проблем.
Брата сърбин споделяше че такива телевизори и с резевни блокове под ръка,
и баба му може да ги отремонтирва.

Posted : 06.02.2015 0:09
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Ето къде ме викат.

Posted : 06.02.2015 0:12
(@anonymous)
Noble Member Guest

Едно аверче втора година отмаря в Гърция. Не иска и да чуе за нашето черноморие.
Каза че там такава завист, както е у нас, отсъства. Даже имал чувството че и уличните кучета са по-възпитани.
Сподели че нищо не се заключва по островите. Обаче само един да се оплаче, например че изчезнало детско колело или каквото и да е. Нещата се разнищват до края.
А тук до 100лв. се води маломерна кражба/кражбата е малозначителна/, и не си мърдат т.... Егати държавата.

/ако се открадне 100 пъти по 95лв. пак ли е малозначително/

Posted : 06.02.2015 0:54
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member

Та поставих Петко ама не сака да тръгне Уж ги имам напреженията по изводите му ала във вторичните намотки няма никой.

Извинете тов.Академик, ама Петко се захранва от 3-ти извод, който е на маса
Ако не е тайна, с кой академичен уред измерихте напрежение на тоя извод

Posted : 06.02.2015 2:00
Фишев
(@e)
Member Moderator

Абе то с всичко наготово, всеки може.
Имаше навремето едни "блокчести" Грундици. Вътре са 7-8 блока, и на всеки светодиод.
Диод горит, - не имеет проблем,
диод не горит/не светитится/ - имеет проблем.
Брата сърбин споделяше че такива телевизори и с резевни блокове под ръка,
и баба му може да ги отремонтирва.

Нещо пак се изхвърляш неподготвен и понаучи малко езици Бъркаш сръпски и руски Специално тези грундици с канчетата са изработени от фирмата с цел Клиента сам да си ги ремонтира Отваря вижда къде не свети диода и сменя съответното канче Това го знам от Наско Колев дългогодишен техник в сервиза на Кореком Но се оказва че дефектират не толкова канчетата(блоковете ) а правят дефекти по основната платка и куплунзите Ходи се прави на търговец Остави телевизорите на нас техниците

Posted : 06.02.2015 2:36
(@anonymous)
Noble Member Guest

Всичко е за заблуда на противника.

Тия канчета за пръв път ги чувам,
а как ще сменя нещо което го няма и/или не му се полага на "Клиента", не е много ясно
да не казвам колко такива Грундици са минали покрай мен, и колко нови такива блок-модули наскоро заминаха в дъмп
инг

Злите езици разправяха навремето, че Трабанта и Вартбурга идвали с резервни двигатели, Симсон даже и с кожени екипи. Не се сещам обикновен собственик да е взел нещо такова, камо ли да сменя.

/сръпски не знам, горе без да искам съм изместил немския с руски/

Posted : 06.02.2015 3:33
Фишев
(@e)
Member Moderator

Това ми го каза Насо Колев Такава била концепцията на Грундиг Клиента сам да си ремонтира уреда Отваря вижда на кой модул диода не свети обажда се и му пращат за подмяна Ти да не помисли че си купуваш телевизор и с него ти дават още един кашон с модули Такъв само съм виждал няма спомени да съм ремонтирал но трябва да са модел началото на 80 години

Posted : 06.02.2015 9:23
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Тов.Станоев,посмотрите осторожноно в първия ми пост схемата с която разполагам и на втория снимката на самото шаси.Поогледай ценера как е свързан на шасито и как е на схемата.Да забелязваш разлика ??? icon_rolleyes.gif

Posted : 06.02.2015 11:11
zapad
(@zapad)
Noble Member

Ееее голяма работа, обърка ли са схемата, разменили са надписите на двете съпротивления

Posted : 06.02.2015 11:17
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Смотри ценера къде е вързан бре. icon_twisted.gif

Posted : 06.02.2015 11:19
(@anonymous)
Noble Member Guest

Това ми го каза Насо Колев Такава била концепцията на Грундиг Клиента сам да си ремонтира уреда Отваря вижда на кой модул диода не свети обажда се и му пращат за подмяна Ти да не помисли че си купуваш телевизор и с него ти дават още един кашон с модули Такъв само съм виждал няма спомени да съм ремонтирал но трябва да са модел началото на 80 години

Абе неоторизирано лице да демонтира капаци и да сменя нещо си, при немската прецизност и подреденост, нема как да стане.
Това може да стане, и се случва, само на определените географски ширини.

А ефекта от действията на "всестранно развити личности" отеква на много места и в чужбина/чак не ми се разказва/.

Posted : 06.02.2015 12:27
Page 3 / 14
Share: