Да виждаш млади хора из форума ??? Все същите сме си около петдесетте че и нагоре. А и нали твоята философия беше ,че всеки може тук свободно да си изразява мнението .
Синджира си идва а козата я няма....
Да виждаш млади хора из форума ???/quote]
Ето ме Аз съм си младеж Коцев ,в Ловеч толкова зъболекарски кабинети няма бре
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Лекарски може и да няма но телевизионни сервизи законни има 9.Не сме лукови глава ние ловчалиите .
Да виждаш млади хора из форума ??? Все същите сме си около петдесетте че и нагоре. А и нали твоята философия беше ,че всеки може тук свободно да си изразява мнението .
Това че не пишат, не значи че не четат! А и кой ти пречи да си изразиш свободно мнението? Нооо, спазвай правописа на Българския език! Не пробутвай разни диалекти и тем подобни. Форума е Национален, да не кажа Интернационален....
Това е "мечешка услуга"! И не е до форум, а до пишещите в него. Ако пишех и там, и там щях да ти правя забележки! Недей да търсиш под вола теле!
Преди катинара напиши в заглавието РЕШЕНО - Гюм-гиби!
Заповедта е изпълнена .
Абе нещо май си лаеш торбичката, барабар с антерийката
Какво и е Решеното на тая череша като няма грам файда от нея и телевизора отиде в гюма???
И адаша ти няма на какво да си пробва ДВД-то
За глухи хора тъпанджията не бие тъпана по два пъти .И на начинаещите техници им стана ясно че за да тръгне захранването то трябва и оригинален естеер.След малко да не попиташ пак къде е бил ключа за бараката
за да тръгне захранването то трябва и оригинален естеер
Пълни глупости на търкалета, хващам се на бас на една ОС, че оригиналния ЕСТТЕР е най-малкия проблем
Нито ОС имам ,нито естеер. Тъй че сме квит.