Сашо ти си по средата .А направиш добро на един то одма си си спечелил враг от друг.
Но това хич да не те притеснява .Даваш както ти намериш за добре.Иво как е написал в неговия форум че срещу модератор не може да има тън-мън. Кучутата си лаят ,кервана си върви.
А колкото до темата май е най добре катинар.След последните ми измервания стигам до заключението че си иска оригинален естеер.
Пуснах си му външни +В и 16в и телевизора заработи.
С извадена памет стои в стенбай защото товара е малък.Като поставя паметта и сложа осцила на базата на крайния транзистор за ХО в момента в който се появи импулса и се опита да вдигне високо веднага кляка захранването .
Тъй че капака му слагам и го издавам.
Колкото до начертаната схема не стига че обратно са начертали ценерите ами и още дребни заблуждаващи неща има .Но тва са бели кахъри .
Синджира си идва а козата я няма....
Опозицията, това И е работата, да намира кусури на властта, не че е вършила нещо различно, докато тя е била на власт
A на Позицията - да действа, затва и работата "върви"
и властта отива по дяволите.
Сашо ти си по средата .А направиш добро на един то одма си си спечелил враг от друг.
Но това хич да не те притеснява .Даваш както ти намериш за добре.Иво как е написал в неговия форум че срещу модератор не може да има тън-мън. Кучутата си лаят ,кервана си върви.
А колкото до темата май е най добре катинар.След последните ми измервания стигам до заключението че си иска оригинален естеер.
Пуснах си му външни +В и 16в и телевизора заработи.
С извадена памет стои в стенбай защото товара е малък.Като поставя паметта и сложа осцила на базата на крайния транзистор за ХО в момента в който се появи импулса и се опита да вдигне високо веднага кляка захранването .
Тъй че капака му слагам и го издавам.
Колкото до начертаната схема не стига че обратно са начертали ценерите ами и още дребни заблуждаващи неща има .Но тва са бели кахъри .
Или читав такъв, - за естеера говорим
- "....стигам до заключението че си иска оригинален естеер...."
За да нямо лошо за един, няма ли да е по-грамотно да се прави добро,
ако не на всичките, то на почти всичките/а дано...../
Коцев ,няма никаква разлика дали ще се следят горните 16 волта или долните 16 волта .Нали в някои захранвания следят B+ през резистор 100ком.Защо не си сложи външно захранване 5в. за ст.б. и да следиш какво става с оптрона при поставена памет и старт от дистанцията .Ако не се управлява оптрона няма да работи и захранването и как ще разбереш тоя естер дали става или не става .А сега едно глямо нищо .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Пинко ,мисля си че без памет няма как да стартира Н импулса и телевизора си стои в стенбай.Има ги вторичните напреения както трябва да бъдат в стенбай.Когато поставя паметта и пусна телевизора то отиват 5в на паметта ,на процесора и той пуска Н импулса .Появява се този импулс на базата и в момента когато се опитва да вдигне високо захранването кляка .С външно +В и 16в високото заработва и екрана светва.Значи нямам проблеми там с ТХО и тем подобни.
Сега като си свалих естера и го огледах с лупата то той е G6653 а не G5653 както бях го видял преди .И за това си мислювам че си иска неговия естеер.Сравнявах и по тази схема напреженията .
.
http://monitor.espec.ws/section27/topic98089.html
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Ми и аз като руснака стигнах до това заключение.
Блок питания запустил проблема была в типе микросхем
STR-G5653 = STR-G6653 -они не равнозначные, поставил STR-G5653
Ми и аз като руснака стигнах до това заключение.
Блок питания запустил проблема была в типе микросхем
STR-G5653 = STR-G6653 -они не равнозначные, поставил STR-G5653
Затова каквото си свалил--такова поставяш. Демек--козата си сака пръча...
-----------------------
Тъй че капака му слагам и го ...
Преди да го бухнеш в Осъма щрапосай една-две снимки (а не пощенски марки) на шасито, за да има неква файда от ползата
Сега като си свалих естера и го огледах с лупата то той е G6653 а не G5653 както бях го видял преди
Бря! Пусни си друга тема с тоя ЕСТЕЕР, а на тая и смени заглавието с "Поредната череша на ЛАН"
Друга тема не трябва .И на слепите стана ясно че телевизора си сака оригинален естеер или в най лошия случай 5653. Но от тоя модел не растат по ловешко.Капака е сложен и телевизора чака съйбията си .
Казах ти да го пращаш Пловдив а и мечката още чака на стоп.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Като въ знам що за стока сте пловдивчани, то пращане до там никога няма да има .
А и ЛАН вече разполага с девети новооткрит сервиз в Ловеч с доста добър съйбия който е на ти с техниката .Тънките телевизори вече се носят там.Дебелите от моя сервиз направо в гюма отиват . Въобще стана така ,че куче влачи антирийка.
телевизора си сака оригинален естеер или в най лошия случай 5653. Но от тоя модел не растат по ловешко.
С оригинален и баба знае, мога да ти дам един 5653 за една ОС
Като въ знам що за стока сте пловдивчани, то пращане до там никога няма да има .
А и ЛАН вече разполага с девети новооткрит сервиз в Ловеч с доста добър съйбия който е на ти с техниката .Тънките телевизори вече се носят там.Дебелите от моя сервиз направо в гюма отиват . Въобще стана така ,че куче влачи антирийка.
сАйбия, антЕрия, бай Иване, понеже много хора четат твоите постове и приемат всичко написано от теб за "чиста монета", моля те спазвай поне правописа, че да се научат младите и те, а не като Канал 1 снощи, да изпишат УкраЙнския посланик.......